Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

protejare articole pentru copiere.
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
beginner18

Data înscrierii: 30/Aug/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Noi 02, 2007 9:59 am    Titlul subiectului: protejare articole pentru copiere.  

Salut. Voi cum va protejati articolele care le aveti in site (si ma refer la cele scrise de voi), de copiatori? Am vazut ca o chestie de siguranta este sa nu mai poti da click dreapta, si view source. Este ok aceasta metoda...aveti voi alta?

Ma intereseaza ca vreau sa dau drumu la un site cu articole scrise de mine, si daca in 1 luna o as le vad la altu pe site...o sa fie cam nasol :)
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Vin Noi 02, 2007 10:45 am    Titlul subiectului:  

mda... cam nasol... nu ai cum sa le protejezi...

mi se pare ca piry [e posibil sa ma insel] zicea odata: daca le vad inseamna ca pot sa le si copiez
Sus  
beginner18

Trimis: Vin Noi 02, 2007 10:54 am    Titlul subiectului:  

dupa cum am mai zis si pe alt forum, se mai poate ingreuna treaba copiatorului, de exemplu sa adaugi semnatura ta, cu font alb pe fundal alb, si font-size:1px, dupa 10 cuvinte sa zic, iar el cand copie, o sa copie cu totu....si o sa-i fie lene sa mai scoata si semnatura..si poate se duce la alt site..

sau nuj...
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Noi 02, 2007 10:59 am    Titlul subiectului:  

nu poti domn'le ... degeaba ingreunezi tu treaba ... daca google o vede, o vad si eu, daca google n-o vede ... well o sa ai probleme cu traficul.

adica cine ma tine sa nu dau un wget la pagina respectiva si sa ma uit in sursa ?

daca vrei sa-ti protejezi continutul, bagi bani in drepturi de autor si in avocati.

PS: da octavian, eu am zis ... ce quote-uri memorabile am.
Sus  
beginner18

Trimis: Vin Noi 02, 2007 11:02 am    Titlul subiectului:  

mai era o solutie pe care nu am inteles-o prea bine..cineva dupa ce scrie vreo 5-6 articole, si le trimite prin posta...dar nu stiu cum isi inregistreaza si continutul..si asa putea sa demonstreze ca e al ei.

Ma mai gandeam prin gd2 sa transform textul in imagine, si la alt sa pun sa afiseze cateva cuvinte care de fapt se gasesc in imagine...dar nu stiu cum va influenta google-u
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Noi 02, 2007 11:17 am    Titlul subiectului:  

exista soft de recunoastere al textului, si nu dureaza mult.

deci o imagine tot nu o sa te ajute.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Vin Noi 02, 2007 11:19 am    Titlul subiectului:  

ALT-ul nu are aceeasi valoare ca si text-ul si, nu poti sa cuprinzi in alt ceea ce cuprinzi in text...

apoi, daca cineva va vrea sa-l copieze cu adevarat, va lua imaginea si va da 10 euro sa o rescrie... nu-i mare lucru...

mai bun decat imaginea [dar mai prost SEO] este un flash encriptat [trebuie sa-ti cumperi un encriptor BUN]... dar si asa se poate rescrie

altceva... pdf [dar, de asemenea are posibilitati de decriptare]

altceva... pune-l sub parola si dai acces cui vrei ;)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Discuții generale
Pagina 1 din 1