Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cursuri PHP
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
admin

Data înscrierii: 26/Mai/2002

Trimis: Sâm Apr 19, 2003 12:01 pm    Titlul subiectului: Cursuri PHP  

Intre 20 Aprilie si 1 Iunie la adresa http://php.intercer.net/curs/ aveti posibilitatea sa participati la cursuri de PHP. Cursurile sunt gratuite si sunt tinute online. :)
Sus  
tudosebogdan

Data înscrierii: 14/Mar/2003
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Apr 21, 2003 4:08 pm    Titlul subiectului:  

multumim frumos! :lol:
Sus  
icsfails

Locație: Timisoara

Trimis: Mar Apr 22, 2003 10:34 pm    Titlul subiectului:  

Sper ca in cursurile urmatoare sa fie mai atenti la ce scriu, pentru ca in primele am vazut ceva aberatii :evil:
Sus  
angeltv

Data înscrierii: 22/Dec/2003

Trimis: Lun Dec 22, 2003 1:02 pm    Titlul subiectului: O groaza de erori.  

Am downlodat si eu cursurile acestea de pe acest site si am costat cu uimire ca ua o groaza de erori ca sa nu mai vorbesc de limbajul incalcit total confuz incepatorilor care totusi au minimele cunostinte de html, java, php.

Poate domnii de la inetcer nu predau cursuri de genul asta la foarte multi... :wink:
Sus  
cristi

Locație: Timisoara

Trimis: Lun Dec 22, 2003 6:50 pm    Titlul subiectului:  

E usor sa critici si greu sa realizezi. Sper ca la urmatorul curs de PHP sa fii si tu prezent ca profesor.
Sus  
angeltv

Data înscrierii: 22/Dec/2003

Trimis: Mar Dec 23, 2003 10:24 am    Titlul subiectului:  

"Sper ca la urmatorul curs de PHP sa fii si tu prezent ca profesor."

Lucrurile pe care le-ai realizat aici cu www.phpromania.net sunt demne de admirat si am tot respectul pt cei care l-au realizat (chiar l-am recomandat unui prieten zilele trecute) dar, in ceea ce priveste cursul la care faceam referire in mesajul anterior parerea mea este cat se poate de adevarata si ar trebui sa fii mai atent cand postezi ceva deoarece greselile de acest gen nu sunt capitale DAR, cu siguranta indeparteaza pe cei ca mine: "novicii php" de acest tip de programare.

Si inca ceva, am dat acest sfat deoarece si eu predau un curs (nu de php) in cadrul unei Universitati din Cluj, si imi sunt cunoscute principiile pedagogice al oricarui curs.

---------------------
Sarbatori Fericite si un An Nou plin de realizari cel putin la fel de bune ca acesta: www.phpromania.net
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1