Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

evaluare site
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
freeboy

Data înscrierii: 04/Feb/2007
Locație: Caracal

Trimis: Mie Oct 24, 2007 11:34 am    Titlul subiectului: evaluare site  

va rog evaluati si voi acest site http://www.on-shop.org si spuneti cam cat ati fi dispusi sa dati pe el
Sus  
kyron

Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Oct 24, 2007 12:02 pm    Titlul subiectului:  

pai la o prima vedere este un oscommerce instalat. Asta poate face oricine. Produse nu sunt in baza de date. Asa ca zi-ne daca ai facut ceva in plus la el in afara de instalarea oscommerce. Altfel nu valoreaza mai nimic, decat eventual daca cineva vrea sa cumpere numele domeniului.
Sus  
freeboy

Data înscrierii: 04/Feb/2007
Locație: Caracal

Trimis: Mie Oct 24, 2007 12:25 pm    Titlul subiectului:  

la design am schimbat f multe chestii si o sa mai schimb , produse o sa adaug in cateva zile dupa ce termin cu designul
Sus  
Grig2007

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: LocalHost

Trimis: Mie Oct 24, 2007 3:12 pm    Titlul subiectului:  

Salut ,

nu inteleg de ce ai mai postat aici un template luat moca dupa http://www.templateworld.com/ , si nici nu ai securizat bine site-ul ai grija cu osCommerce asta poate fi spart oricand

A si sa te intreb ceva , astea sunt datele din configure.php ? :|

// define our database connection
define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers
define('DB_SERVER_USERNAME', 'onshop_onshop');
define('DB_SERVER_PASSWORD', '*************');
define('DB_DATABASE', 'onshop_onshop');
define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections?
define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql'
?>

bft ai grija , mai bine fa un script de la 0 de cat mizeria de osCommerce :P
Sus  
kyron

Trimis: Mie Oct 24, 2007 3:44 pm    Titlul subiectului:  

Grig, trebuia sa pui si tu niste stelute prin parola...
Sus  
Grig2007

Trimis: Mie Oct 24, 2007 3:45 pm    Titlul subiectului:  

scuze , dar o poate schimba :) ......... eu lam facut atent
Sus  
algisinfo

Data înscrierii: 02/Ian/2007

Trimis: Mie Oct 24, 2007 3:46 pm    Titlul subiectului:  

freeboy poti sa folosesti in continuare osCommerce pentru ca nu este chiar asa usor de 'spart' cum spune Grig2007. Trebuie doar sa iti iei cateva masuri de securitate.

Vezi ca oricine iti poate deschide pagina de administrare.
Intra pe forums . oscommerce . com si citeste tot ce gaseste acolo legat de securitate. Mai ales vezi acest post:

forums . oscommerce . com / index.php?showtopic=23405&hl=security

Daca ar avea asa mari probleme de securitate osCommerce nu ar fi asa de popular.
Sus  
Grig2007

Trimis: Mie Oct 24, 2007 3:56 pm    Titlul subiectului:  

Dar mai bine ar folosi noul script e mai bine securizat si se instaleaza mai usor si dupa ar schimba design la el .

http://www.oscommerce.com/solutions/downloads

Admin Modules:

http://www.oscommerce.com/community/contributions,1082/category,all/search,admin+user

http://www.oscommerce.com/community/contributions,3062/category,all/search,admin+user
Sus  
algisinfo

Trimis: Mie Oct 24, 2007 4:00 pm    Titlul subiectului:  

Nu era mai indicat sa ii spui asa de la inceput?
Dar e mai usor sa dai cu piatra decat sa ajuti.
Sus  
Grig2007

Trimis: Mie Oct 24, 2007 4:03 pm    Titlul subiectului:  

nu am nimic cu el si nici cu nimeni :)

dar nici ca el sa se laude cu un template moca 'http://www.templateworld.com/templates-102osc-1033.html ' care nu a incercat sa faca nimic la el
Sus  
algisinfo

Trimis: Mie Oct 24, 2007 4:41 pm    Titlul subiectului:  

Man el nu a zis ca l-a facut el ci a incercat doar sa-l vanda. Tot ce are el acolo e free deci nici macar nu e ilegal.

Tu ai incercat sa te dai mare hacker desi nu ai facut altceva decat sa exploatezi cea mai cunoscuta greseala a incepatorilor in osCommerce si apoi l-ai sfatuit sa isi faca propriul script de la 0. Iar faptul ca i-ai pus parola acolo da dovada de rautate pura.

Acum spune-mi care a iesit cu imaginea mai 'sifonata' ?

Oricum discutia asta nu isi are rostu' pt ca oricum daca o sa ti se iveasca ocazia din nou probabil ca ai sa reactionezi la fel si nu am de gand sa intru intr-o polemica cu tine pe tema asta. Imi cer scuze de acum daca te deranjeaza ceva din ce am scris.
Sus  
Grig2007

Trimis: Mie Oct 24, 2007 5:04 pm    Titlul subiectului:  

Da recunosc am gresit cu parola , dar nu mi-am dat seama pe moment sa pun stelutze . Eu vroiam sa il ajut dar sa inteles cu totul alceva :|
Sus  
kyron

Trimis: Mie Oct 24, 2007 5:14 pm    Titlul subiectului:  

algisinfo, esti cumva prietenul lui freeboy ? sau avocatul ?

daca tot postezi la evaluare, te astepti la orice fel de critica. Cu atat mai mult la vulnerabilitati. Iar daca esti incepator si nu te prea pricepi, taci si remediezi gaurile grave de securitate. Asta-i situatia.

Iar cand instalezi template-uri free si te mai si lauzi ca "la design am schimbat f multe chestii" si mai ai si pretentii de evaluare... nu mai zic nimic.
Sus  
algisinfo

Trimis: Mie Oct 24, 2007 5:41 pm    Titlul subiectului:  

Habar n-am cine e freeboy, dar cred ca sunt si altii care citesc aceste posturi si care sunt la inceput si poate mai au si un mic site facut cu oscommerce si vine cineva care zice ca se pricepe si posteaza datele de acces fara sa spuna cum le-a luat si ca defapt oscommerce ar fi de 2 lei (vechi) si e mai indicat sa te apuci de un site de shoping de la 0 ....

Asta m-a facut sa reactionez.
Am folost osCommerce si mi se pare OK pt un mic magazin virtual. Nu i-am luat apararea lui freeboy, nici nu cred ca ii pasa foarte mult ce spun altii ( mie nu mi-ar pasa in locul lui ) am corectat o afirmatie gresita. Pana la urma asta ar trebui sa fie scopul forumului, nu?

Iar in ce priveste evaluarea asta se poate face folosind un ton decent si in mod constructiv. Dar asta nu se intampla niciodata pentru ca e mai usor sa faci 'mishto' si e mai distractiv.
Sus  
kyron

Trimis: Mie Oct 24, 2007 5:50 pm    Titlul subiectului:  

Sunt convins ca altele erau reactiile daca cel care a postat anuntul de evaluare chiar a muncit la programarea site-ului. Dar in cazul de fata, cand se ia un script opensource si se instaleaza, se pune o thema free, e ceva de evaluat ?

Mai era unu acum ceva timp care a instalat un phpbb chior si a cerut evaluare. Nici chiar asa.

Si i-am spus inca din primul post ca nu valoreaza nimic si ca n-avem ce evalua.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Vanzari/Cumparari domenii/site-uri Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2