Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Google Clone si SEO Analyzer
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Vin Oct 19, 2007 4:26 pm    Titlul subiectului: Google Clone si SEO Analyzer  

Exista vreun soft de local care sa-mi verifice un site (local) si sa-mi afiseze care sunt cuvintele cheie cele mai utilizate (tinand cont si de alt, title etc) si sa-mi afiseze o sa incerc eu sa caut cu anumite keywords-uri si sa-mi spuna in ce e sarac la respectivele keywords, ce densitate pentru pagina respectiva etc.

Problema e ca nu am IP global si de aceea nu pot sa folosesc analyzerele de pe net.

Pentru DENSITATE am SEO Quake (FF plug-in) care nu analizeaza decat textul dupa scoaterea tuturor tagurilor si-mi calculeaza densitatea si repetivitatea anumitor cuvinte.

Textul arata ceva de genul:
Cod:
homecomunitateforumblogdezvoltarebaze de dategazduirepromovareproiectedirector faq căutare membri grupuri profil nu aveți mesaje noi ieșire adyre pagina de start a forumului forum php .....

Asta pentru forumul PHP Romania.

Faza e ca daca eu am <h1>XsiO</h1> e la fel ca si 'XsiO'.
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Oct 19, 2007 10:06 pm    Titlul subiectului:  

exista.
Sus  
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Sâm Oct 20, 2007 3:16 pm    Titlul subiectului:  

:lol: sitii cum se numeste....?
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Lun Oct 22, 2007 8:39 pm    Titlul subiectului:  

http://www.dynamicsubmission.com/?gclid=CNzvn6uTo48CFRcGQAodigbxJg
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO)
Pagina 1 din 1