|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Sep 29, 2004 9:24 pm Titlul subiectului: Treapta catre clasa a XI-a |
|
|
Asa ... deci ... cineva trebuie omorat .... si nu spun cine ca stie toata lumea ...
asa ... eu sunt clasa a X-a si tocmai ma gandesc la greve datorita lu unu cu ochii unflati intitulat ministrul invatamantului care vine cu cea mai stralucita idee a ultimilor 10 ani : treapta !!!
deci ... in clasa a IX-a , la inceput si pe parcurs , : No No ,,, nu dam treapta !!!
si acum ... dam treapta ... si ramanem si p-afara ...
adica eu am dat capacitatea , am luat o nota buna , am intrat la un liceu top 5 si m-am cam lasat dus de val ca sunt la liceu si ca vine vremea misto ... si se trezeste dobitocul ala cu legea lu' ma-sa (scuze moderatori)
sa faca mediile mele cam proaste din clasa IX ca sa ma bage de la top 5 la un ucenici sau ceva de genul ala ...
stiu ca nu sunt prea multi tinerei p-aici ... elevi ...
asa ca ... voi ... fellow programmers ce opinie aveti ?
Eu tot greva cred ca ar fi solutia ... sau sa ne ducem vreo 10 insi muschilosi sa-l caftim ... |
|
| Sus |
|
micael
Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)
|
| Trimis: Mie Sep 29, 2004 9:38 pm Titlul subiectului: treapta |
|
|
acu nu stiu daca treapta e buna sau nu, dar daca luam sistemul "nou" de invatamint, apoi ala e sub orice critica. ma refer la intrarea pe baza de medii, fie ca e vba de liceu sau facultate.
eu cred ca examenul e singura modalitate corecta la ora asta in romania. eu am intrat de doua ori la Litere (odata m;am certat cu profii si nu m'au primit in exam, asa ca m'au exmatriculat) 8O si o data la drept :D
dar daca se luau dupa mediile din liceu intram numai la o fac unde nu se ocupa locurile.
in plus, in alte tari exista si o "gradare" a scolilor asa ca nota de 10 nu are aceeasi valoare peste tot. ar fi multe de spus, dar nu e nici locul nici timpul...
[de fapt, de ce vbim noi aici de examene, scoli si alte 'celea?]
:roll: |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Sep 29, 2004 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Citat: [de fapt, de ce vbim noi aici de examene, scoli si alte 'celea?]
pai ... cel putin pe mine ma doare ... si forumu se numeste discutii generale nu discutii generale cu oarecare legatura cu php
am discutat pe forumu lu edu.ro si facem protest ... yey !!! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|