|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
micael
Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)
|
| Trimis: Mie Sep 29, 2004 5:07 pm Titlul subiectului: subiecte necitite |
|
|
de ce daca intru la oricare din sectiuni unde imi apare ca sint mesaje noi, chiar daca nu le deschid, dupa ce ies nu imi mai apare iconul de mesaj nou, desi uneori anume le "las"pt a le citi mai tirziu?
si nu s'ar putea activa optiunea de marcare a mesajelor ca fiind necitite? |
|
| Sus |
|
cristi
Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Sep 29, 2004 5:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Daca intri intr-o sectiune si nu vizitezi subiectul el va ramane ca mesaj nou. Daca insa ai dat Iesire si ai revenit, se considera ultimele mesaje de la ultimul login.
La care MOD te referi cand spui de "optiunea de marcare a mesajelor ca fiind necitite" ? |
|
| Sus |
|
micael
Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)
|
| Trimis: Mie Sep 29, 2004 8:34 pm Titlul subiectului: re |
|
|
inseamna ca la mine e o problema fiindca intru intr-o sectiune, vad mesajele noi, nu le deschid dar uneori ele ramin in continuare ca necitite alteori nu.
si nu stiu daca exista acel MOD, intrebam doar daca nu exista posibilitatea de a marca (asemeni mailurilor) un subiect ca fiind necitit chiar daca l'ai deschis deja, pentru a-ti atrage atentia si data urmatoare. nu prea am avut timp sa intru pe phpBB sa vad daca au asa ceva asa ca va intrebam pe voi.
:D
[sorry daca era o intrebare idioata] |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|