|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cozsmin
Data înscrierii: 16/Oct/2007
|
| Trimis: Mar Oct 16, 2007 8:05 pm Titlul subiectului: fishier php |
|
|
salut
tocmai am instalat sql si apache, am2 merg bine , le vad in procese ca merg.
am vrut si eu sa deschi un fisier index.php din calculator si in loc sa imi deschida o pagina internet ecplorer sau mozilla ma intreaba ce fel de fisier este si cu ce sa il deshid , habar nu am daca vi s-a v-a intramplat si voua asa ceva dar cred ca e absurd, pls daca stie cineva sa ma ajute |
|
| Sus |
|
adyre
Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau
|
| Trimis: Mar Oct 16, 2007 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ia incearca sa scrii "http://localhost/" in adresa indernet explorerului.
PS: Si pune acel fisier PHP in directorul "htdocs" al serverului. Daca ai instalat:
- Apache from site: C\Program Files\Apache Group\Apache\htdocs (sau Apache\Apache Group)
- XAMPP - C:\XAMPP\htdocs
Depinde de cum ai instalat.
PS:Fisierele PHP sunt server side, adik tie un fisier PHP iti da tot HTML. Mai concret, cand intrii pe www.phpromania.net/forum/index.php tie iti da tot HTML, numai ca e "clocit" pe loc.. Asta inseamna ca u ca sa vezi fisierul PHP trebuie sa il vezi din server, adica cel pe care l-ai instalat (Apache, PHP, MySQL - asta din urma e putin mai important pentru tine in momentul acesta).
Fa ce ti-am zis eu si posteaza raspunsul. PS: Daca vrei, poti sa-l deschizi cu notepad, dar daca fisierul nu e facut de tine cred ca ai sa te sperii.. :P |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|