|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
guppy
Data înscrierii: 02/Mai/2007
|
| Trimis: Dum Aug 19, 2007 2:03 pm Titlul subiectului: instalare windows peste linux |
|
|
saluare am si eu o problema cu care cred ca se mai confrunta multa lume....am un laptop care a avut linuxul pe el si vreau sa bag xp-ul si nu merge , spune ca nu gaseste hdd-ul...am gasit niste topicuri cum ca ar trebui sa fac un cd cu windows in care tre sa fac niste modificari si bla bla, nu am reusit....are cineva vreo idee mai buna , mai usoara, mai practica...
Va multumesc, o zi buna |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Dum Aug 19, 2007 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Varianta mai buna, mai simpla si mai practica: lasa linux-ul!
Banuiesc ca nu ai floppy (daca ai floppy e simplu) asa ca nu ai alta varianta decat sa-ti faci propriul CD de instalare pe care sa adaugi driverele necesare (sata probabil).
P.S. De ce nu suni la suport la M$..., doar ai platit windowsu' ala nu? |
|
| Sus |
|
guppy
Data înscrierii: 02/Mai/2007
|
| Trimis: Lun Aug 20, 2007 2:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am si floppy pe usb, am incercat sa instalez niste drivere , am citi pe niste forum-uri dar nu prea am intels si nici nu mi-a reusit :( ma gandeam ca cineva a mai patito si poate sa imi dea niste sfaturi mai practice si mai simple, cand o sa reusesc, daca reusesc o sa postez un anuntz aici, pana atunci, numai bine si mai astept parerile si sfaturile voastre |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Lun Aug 20, 2007 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| simplu, intri cu un cd de 98 intai, dai format / delete la toate partitiile existente dupa care bagi linistit cd de xp si iti faci treaba@ |
|
| Sus |
|
Cosmin Chiru
Data înscrierii: 19/Apr/2007
|
| Trimis: Joi Sep 06, 2007 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sa nu uitam si de "fdisk /mbr" ;) |
|
| Sus |