|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
adyre
Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau
|
| Trimis: Mar Oct 16, 2007 5:55 pm Titlul subiectului: Soft Newsletter (Aici am crezut ca se incadreaza) |
|
|
As avea si eu nevoie de cateva recomandari.
Folosesc pentru trimiterea newsletterelor:
1. 1stSMTP Server
2. Atomic Mail Bomber
Dau export la db in format text si import in (2). Tot in Mail Bomber import si un fisier *.eml care contine stirea (mai exact oferta) pentru respectiva saptamana.
De curand a inceput sa tot imi pice serverul SMTP si dependent de acesta si Mail Bomberul.
Ce SOFT-uri similare folositi pentru trimiterea a peste 5000 de mailuri si cam cat ar costa (Daca se poate link-uri direct catre site). Daca ati avut experiente la cumpararea lor va rog sa le scrieti si pe acestea.
Evidentiez faptul ca mail-uri trimise nu sunt cu scop de SPAM, ci utilizatorul este abonat la primirea acest mailuri (deci de acord cu acest lucru).
As dori alternative (Pentru Windows XP).
Multumesc anticipat!
PS: Daca ati avea idee si de la ce ar putea sa pice va rog sa semnalati acest lucru, deoarece pana nu de mult mergea perfect cu aproximativ aceeasi cantitate de mail-uri. Posibile probleme pot fi de la "teava" (sa se fi facut modificari la retea), probleme de port 25 (se pot limita pachete trimise pe portul 25 pe o anumita perioada de timp? ). Specific ca intreg sistemul a fost reinstalat (soft) iar calculatorul este destul de bun (nu retin configuratia exacta) si nu se utilizeaza altceva pe acesta. Este special ales pentru acest proces. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|