|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Think Pink
Data înscrierii: 22/Iul/2004
|
| Trimis: Mie Sep 29, 2004 10:30 am Titlul subiectului: Garantii, Preturi |
|
|
Am si eu 2 intrebari.
1) Ce garantii oferiti voi si ce perioada pt un site facut de voi?
2) Daca vine la voi unul de pe strada si va cere sa-i faceti un site de ex matrimoniale, ca e mai complex, nu vrea factura s.a.m.d. Cati bani ii cereti. Faceti un contract cu el sau cum? Nu de alta, dar poa sa vina la voi si sa zica, D-le daca tu nu imi dai nici o factura etc, pe site, maine vine unul si ma da in judecata ca am pus site-ul lui, design, cod indiferent. Sper ca e clar ce am vrut sa zic. |
|
| Sus |
|
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Sep 30, 2004 9:04 am Titlul subiectului: Preturi si garantii |
|
|
Salut
1. In ce ma priveste, ii ofer garantie verbala cum ca nu va avea probleme cu paginile facute de mine (pentru ca eu fac codul) si de obicei pun link la el in pagina ca sa stie lumea de cine a fost facut site-ul. Pana acum toti clientii mei au fost multumiti. Nu pot spune ca ii garantez pe bucatele (sau pe perioade) ii zic domne eu il fac si nu o sa ai probleme, eu il pun pe server si daca vrei contra cost in continuare tot eu il si actualizez cat timp vrei tu...
2. In general cer in functie de complexitate si daca fac site-ul in colaborare cu alti prieteni discut intai si cu ei cat vor pe munca lor. Daca e un site simplu de prezentare de la 100$ in sus, altfel daca e un magazin virtual sau ceva mai complex poate ajunge si la 1500$ Asta fara facturare bineinteles. Daca mai vrea sa ma ocup si de nume de domeniu, gazduire, reclama etc atunci poate ajunge la mai mult depinde de provider (dar asta e alta mancare de peste ca nu sunt banii mei, adica nu imi raman mie...) |
|
| Sus |
|
stealth
Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Joi Sep 30, 2004 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la libera negociere ... totul :) |
|