|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
adyre
Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau
|
| Trimis: Joi Oct 11, 2007 7:46 pm Titlul subiectului: Video Chat |
|
|
De curand am auzit pe cineva ca vrea sa faca asa ceva...
Sincer, nici nu stiu cu ce se mananca, daca se refera doar la nuditate si comunicare text (IM) si afisare WebCam (ceva gen mess dar site)..
Intrebarile mele:
Cum functioneaza asa ceva?
Adik din cate ma gandesc eu e un site in care arata nishte poze, dai click pe ele si hop apare o fereastra cu live streaming si o casuta mica in care scrii ce vrei sa faca "imaginea"?
Nush.. ce aparatura, ce soft.. cat de mult e PHP...
Daca puteti sa-mi explicati careva in amanunt ce inseamna acest fenomen, ce iti trebuie (aplicatie PHP, aplicatie de emitere video, cum se ia acel video PHP-ul etc... banda... cam tot in mare parte... omul plateste, cum plateste - pe minut, ora, abonament lunar... etc... adik se face o inregistrare, cum se face...)
Exista vreun script gratuit pe net (PHP) care sa faca asa ceva...
PS: Si cum de exemplu m-as putea eu folosi de webcamul meu sa afisez pe net direct.. Adik acel webcam care il am montat la comp si am drivere tot... sa fie afisat pe un site pe care il fac eu atunci cand am webcamul deschis... Socketi... ce anume face transmisia...
Big DILEMA for me. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Vin Oct 12, 2007 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Streaming software deobicei.
Adica ce ai tu acolo se numeste stream multimedia (webcam, video, etc) ...
2 clienti, un server ... ai rezolvat.
Nu e vorba de php aici, astea-s facute in flash din cate stiu eu, sau mai rar java . Niste swf-uri + un flash communication server should do the trick. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|