|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
freelancer3015
Data înscrierii: 01/Sep/2007
|
| Trimis: Joi Oct 11, 2007 7:42 am Titlul subiectului: caut programator php.. |
|
|
Caut un programator php care sa lucreze per project si sa poata realiza urmatoarele(deocamdata) :
1.un script de site de videoclipuri in care un user poate sa uploadeze videouri dar sa poata sa puna si videouri de pe alte site-uri (youtube,dailymotion,etc) .. stiu ca sunt unii care au scripturi de genul gata facute si trebuie doar sa le instaleze si sa le adapteze..
2.un script pt un director de bloguri..la care fiecare user isi pune link catre blogul lui, o descriptie,etc..iar scriptul face niste clasificari in functie de trafic/zi,trafic/luna,posturi/luna..
La amandoua am nevoie doar de script integrat intr designuri existente, aranjat baza de date si tot ce mai trebuie ca sa mearga. Un ultim amendament, ambele site-uri vor avea google ads si va trebui integrat si un motor de cautare in interiorul site-urilor.
Deci in principiu..eu vin cu site-ul xhtml/css, iar programator va trebui sa il dezvolte.
Pe viitor vor si alte proiecte, deci e o colaborare de lunga durata.
Pentru moment, pe cele doua site-uri bugetul maxim e de 1000$.
Cei interesati sa lase mesaj aici. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|