Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Eroare DOMDocument::load
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
ibdesign

Data înscrierii: 10/Oct/2007

Trimis: Mie Oct 10, 2007 11:40 am    Titlul subiectului: Eroare DOMDocument::load  

Salut,
doresc sa va cer ajutorul intr-o pb legata de accesarea unui fisier XML situat pe un h-t-t-p-s protejat cu user si parola prin care incerc o sincronizare intre 2 baze de date.

Pb e legata de urmatorul mesaj de eroare:

Warning: DOMDocument::load() [function.DOMDocument-load]: I/O warning : failed to load external entity "h-t-t-p-s://........ "

Din care mi-am dat seama se pare ca pb e legate de o configurare a apache-ului deoarece pe serverul de test functioneaza fara pb insa pe serverul real apare eroarea de mai sus.

Desi am incercat o comparatie intre cele 2 servere nu mi-am dat seama unde poate rezida pb mea.

Intrebarea mea este daca intradevat pb e legata de Apache si daca da ce modul trebuie activat sau ce alte setari tr sa le cer celor de la hosting, si daca nu, unde tr sa mai caut solutii pentru aceasta pb.
Sus  
azzuro

Data înscrierii: 05/Iul/2005

Trimis: Mie Oct 10, 2007 2:52 pm    Titlul subiectului:  

Verifica calea catre fisierul xml.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1