| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Grig2007
Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: LocalHost
|
| Trimis: Mar Iun 19, 2007 1:39 am Titlul subiectului: vreau si eu sa imi promovez site-ul |
|
|
Salut ,
vreau si eu sa imi promovez site-ul .
boom.ro bani Ii ia pe click sau pe luna ?
sau daca exista si alta metoda mai buna
Ce site-uri sa folosesc ? |
|
| Sus |
|
snowman
Data înscrierii: 02/Dec/2006
Locație: Hunedoara
|
| Trimis: Mar Iun 19, 2007 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| www.trafic.ro sau www.traficdublu.ro |
|
| Sus |
|
ADYRS
Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca
|
| Trimis: Mar Iun 19, 2007 11:59 am Titlul subiectului: |
|
|
| ce preturi are trafic.ro? au undeva o oferta? |
|
| Sus |
|
lixor
Data înscrierii: 10/Feb/2005
Locație: craiova
|
| Trimis: Mar Iun 19, 2007 12:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Google AdWords. Pe scurt, reclama ta va fi afisata in partea dreapta si deasupra rezultatelor organice la cautari. Ex. cauti "calculatoare" pe google.ro, reclama ta va aparea la "Legaturi sponsorizate". Pozitita va fi in functie de pretul max dorit de a fi platit pe click si alte variabile... Esti taxat numai la click... dar ai si posibilitatea sa alegi sa-ti apara reclama pe site-urile celor participanti in sistemul AdSense, unde la fel platesti la click sau la mia de afisari. Daca doresti, poti sa si selectezi site-urile pe care sa apara reclama... Este cel mai bun. |
|
| Sus |
|
ADYRS
|
| Trimis: Mar Iun 19, 2007 1:36 pm Titlul subiectului: adwords |
|
|
adwords mi se pare aiurea din pct de vedere al modalitatilor de plata!
Nu accepta decat plata cu nush ce carduri! eu daca am firma si vreau sa platesc cu op ce fac? |
|
| Sus |
|
pehashpist
Data înscrierii: 08/Feb/2007
|
| Trimis: Mar Iun 19, 2007 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
lixor ai folosit adwords? merita? cati bani ai bagat si ce trafic ai obtinut?
ma intereseaza sa imi promovez un site si nu stiu daca merita sa o fac prin adwords
Multumesc |
|
| Sus |
|
lixor
Data înscrierii: 10/Feb/2005
Locație: craiova
|
| Trimis: Mar Iun 19, 2007 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
in limba romana nu am decit un singur site, de matrimoniale, nu m-am gindit sa-l promovez insa oricum sta bine organic.
promovez insa site-urile in limba engleza, cele pe care vind ceva, sisteme afiliat... eu sunt f multumit. traficul si cheltuielile sunt in functie de natura site-ului (comercial/informativ), domeniul de activitate, profitul care-l scot...
este mult de discutat insa fa-ti un cont, trebuie sa ai 5 dolari pe cartea de credit, incepe o campanie in care sa targetezi expresii formate din 3,4,5 cuvinte (asta este cel mai important, research-ul cuvintelor cheie pt. care licitezi), pune limita max. pe click 10 centi si 5$/zi buget, debifeaza content network-ul (site-urile celor cu site-uri adsense)... incet, incet o sa vezi ce merge si ce nu
eu il recomand si nu as mai putea fara. de ceva timp imi promovez site-urile doar prin adwords, nu prea ma mai intereseaza partea de seo. avantajul principal fata de celelelate forme de publicitate este ca vizitatorii tai sunt cei care chiar au intentia de a cumpara sau a intreprinde actiunea pe care tu o doresti. cind cineva cauta pe google "buy lg lcd 17 inch" iar tu-i oferi o reclama targetata ai mai mari sanse sa-i vinzi decit unuia care vede o reclama la un lcd lg pe nu stiu ce site si face click...
@ADYRS doar pt. ca nu poti sa platesti cu op nu mi se pare un asa mare impediment. daca profitul pe care-l scoti de pe urma adwords va fi mare o sa treci peste asta. nu stiu ceilalti cum fac, nu am firma, insa daca cauti "calculatoare" ca in ex. anterior, probabil ca 95% din rezultate sunt firme. poate ar trebui sa te interesezi cum fac ei |
|
| Sus |
|
Grig2007
Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: LocalHost
|
| Trimis: Mar Iun 19, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ce preturi are trafic.ro? au undeva o oferta? |
|
| Sus |
|
ADYRS
|
| Trimis: Mar Iun 19, 2007 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da un mail la suport arond trafic punct ro si o sa-ti raspunda! dar cred ca un banner cum au in top trece de 500E/luna ....cred! |
|
| Sus |
|
RedPoint
Data înscrierii: 11/Ian/2006
Locație: Germania
|
| Trimis: Vin Iul 06, 2007 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
...daca mai este actuala intrebarea:
http://www.1level.eu
(sistem like AdWords - preturi pentru Romania)
...statistica proprie, proforma, factura dupa confirmarea platii
...plata prin transfer bancar in Romania si prin Creditcard via PayPal
http://www.paidmail.ro
(sistem paid2 in Romania cu peste 2800 de utilizatori inregistrati)
...plata prin transfer bancar in Romania si prin Creditcard via PayPal
...foarte des oferte speciale de promovare (ultima 105,00RON/5000 vizitatori)
...statistica proprie, proforma, factura dupa confirmarea platii
Cu stima |
|
| Sus |
|
Ali
Data înscrierii: 03/Sep/2007
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 12:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Trafic.ro este unul dintre siteurile din portofoliul Boom, asa ca poti cere un rate card de la ei.
Si eu votez pentru AdWords, te ajuta sa cresti rapid rata de conversie din vizite in vanzari, prin targetarea traficului. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|