Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Am cateva nedumeriri.... IMPORTANTE!
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dannezu

Data înscrierii: 06/Iun/2007

Trimis: Lun Sep 24, 2007 10:16 pm    Titlul subiectului: Am cateva nedumeriri.... IMPORTANTE!  

1. As dori sa stiu cum fac sa afisez la mine in site continutul generat de un alt site?

2. Cum fac sa selectez doar partea de continut de pe alt site care ma intereseaza si deci implicit sa afisez doar acea parte?

3. Cum fac ca modificarea sa fie in timp real, adica odata schimbata informatia pe situ sursa, sa se schimbe si la mine in site.

(suplimentar: daca situ sursa genereaza noi pagini, de ex.: www.ahgfdkajshfg.ro/pg1.php....pgN.php, cum fac ca fiecare din noua pagina aparuta sa mi se retina ceea ce ma intereseaza)

Multumesc.
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Sep 24, 2007 11:39 pm    Titlul subiectului:  

varianta din topor: iframe
varianta profi: faci un parser care sa intre pe acel site si sa extraga doar ce vrei tu, apoi sa bage la tine in baza de date si de aici sti
ca sa parsezi un fisier , sunt folosite functii ca file_get_contents, preg_match, expresii regulate
Sus  
rpsetzer

Data înscrierii: 06/Mai/2007

Trimis: Lun Sep 24, 2007 11:44 pm    Titlul subiectului:  

Ai grija, chestia asta se numeste content theft si google te ingroapa pentru ea(adica site-ul tau nu mai apare la nici un fel de cautare). Sa nu mai zic ca se pot supara aia de la care iei continutul.
Sus  
dannezu

Data înscrierii: 06/Iun/2007

Trimis: Mar Sep 25, 2007 12:09 am    Titlul subiectului: nu prea am inteles cum e cu parsarea....  

google nu cred ca tb sa isi bage nasul unde nu-i fierbe oala... din moment ce sunt siteurile mele sau, chiar daca nu e siteul meu, dar am acordul proprietarului ....unde mai e problema lui (a lui Google)?
Sus  
rpsetzer

Data înscrierii: 06/Mai/2007

Trimis: Mar Sep 25, 2007 5:40 pm    Titlul subiectului:  

Chestia asta e algoritmica. Daca declansezi niste triggeri pe acolo, te penalizeaza. Automat. Va dura luni sa iti revii.
Sus  
cigraphics

Data înscrierii: 08/Iul/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Mie Sep 26, 2007 9:57 am    Titlul subiectului:  

sau poti sa faci cu functia Curl sa incarci pagina pe server direct si sa o afisezi prin includere cu ajax sau iframe sunt multe soltuii
Sus  
gibi

Data înscrierii: 27/Iul/2007

Trimis: Joi Sep 27, 2007 3:08 pm    Titlul subiectului:  

Mai simplu de atat... nu cred ca mai gasesti ...
Cod:
echo file_get_contents('http://www.phpromania.net');
Sus  
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Joi Sep 27, 2007 3:29 pm    Titlul subiectului:  

Prin aceeasi metode prin care se extragea cursul valutar... Adik ai nevoie de ceva de genul cum e la http://www.phpromania.net/forum/viewforum.php?f=24 daca inteleg eu bine... adik sa-ti afiseze numai anumite texte sau ceva ceva genul... sa iei nish poze.. ceva de genul?
Sus  
cigraphics

Data înscrierii: 08/Iul/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Joi Sep 27, 2007 3:52 pm    Titlul subiectului:  

@gibi functia file_get_contents este dezactivata pe multe hosturi deci cea mai buna este cURL
Sus  
sparecod

Data înscrierii: 28/Iun/2007
Locație: Targu-Mures

Trimis: Vin Sep 28, 2007 9:21 am    Titlul subiectului:  

Daca site-urile de pe care preiei informatia sunt ale tale, o idee ar fi sa-ti generezi pe acestea niste fisiere .xml cu datele care te intereseaza. Preiei aceste fisiere xml mult mai usor, informatia fiind deja structurata.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Avansat
Pagina 1 din 1