Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

rezultat Ajax
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
UnTip

Data înscrierii: 03/Mai/2007

Trimis: Sâm Sep 29, 2007 3:40 pm    Titlul subiectului:  

asta era de fapt ce nu intelesesem... credeam ca daca nu vad elementul cu id-ul cutare in sursa nu-l pot manipula.. dar se pare ca a mers 10x anywayz
Sus  
floorin

Data înscrierii: 29/Iun/2006

Trimis: Sâm Sep 29, 2007 4:10 pm    Titlul subiectului:  

UnTip spune:
Citat: as vrea sa stiu cum pot folosi al 2-lea select
si
Citat: cum fac sa vad in sursa si al 2-lea select eu avand nevoie de valorile din el in pasii urmatori ? (deci nu cum SA VAD SURSA ci cum sa vad IN sursa, adica cum sa folosesc in sursa acel select)

in plus, dupa ce primeste raspunsul adauga ca rezolvarea a fost:

Citat: document.getElementById('idmeu')

Eu cred ca voi tineti neaparat sa faceti trafic. Dar si eu ma plictisesc momentan asa ca astept sa vad cum continuati.
Sus  
UnTip

Data înscrierii: 03/Mai/2007

Trimis: Sâm Sep 29, 2007 4:19 pm    Titlul subiectului:  

ca sa fie clar.. credeam ca daca nu il vad in sursa nu pot sa il manipulez! asta e toata treaba si de aici s-a creeat o confuzie florine, eu nu vedeam sursa deci credeam ca nu il pot manipula daca nu-l vad
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2