Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

frate ... care esti pe acolo ... ajutor !!!!
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
costica2007

Data înscrierii: 24/Sep/2007

Trimis: Lun Sep 24, 2007 10:23 pm    Titlul subiectului: frate ... care esti pe acolo ... ajutor !!!!  

o sa radeti de mine dar asta e .... am si eu o intrebare ... folosesc vertrigo .... ca server local de lucru pentru php ... am niste domenii cumparate .... gen blablabla punct com sau punct info .. si as vrea si eu o chestie ... sa pun unul din domenii sa ruleze de la mine de pe calculator ... .... cum fac ???? ca ma impiedic aici ... cum schimb nameserverul ca sa ruleze de pe calc meu ... sa nu mai fiu nevoit sa cumpar host in alta parte ...(banda am destula ... 6 mb pe sec plus calculator serios .... asa ca aici nu ar fi problema !!! cred cel putin .... !!!)
merci mult de ajutor celui de imi va raspunde !!! :D
Sus  
carco

Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mar Sep 25, 2007 6:56 am    Titlul subiectului:  

Pai ai doua variante, daca cei de la care ai cumparat domeniile iti pun la dispozitie si un dns (sa-ti poti gestiona direct la ei domeniul) poti adauga doar o inregistrare A (pt. www) cu ip-ul tau (recomandat), daca nu, pui la NS un numeoarecare.din.domeniul.tau cu ip-ul tau apoi va trebui sa-ti instalezi un server de nume (domain name system), de exemplu http://www.powerdns.com/ dar deja se complica lucrurile.

De la cine ai domeniile?
Sus  
costica2007

Data înscrierii: 24/Sep/2007

Trimis: Dum Sep 30, 2007 6:06 pm    Titlul subiectului:  

domeniile sunt cumparate de pe godaddy
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1