Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cautam programator PHP MySql
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
shu_shukaru

Data înscrierii: 28/Iul/2007

Trimis: Joi Sep 20, 2007 1:59 pm    Titlul subiectului: Cautam programator PHP MySql  

Salutari.Cautam(si speram sa si gasim) programatori web.Candidatii am dori sa aiba cunostinte avansate din PHP si MySQL si dimensiuni 90-69-90.
Am fi incintati sa cunoasca:programare OOP, template engine-uri(mai ales cele de la BMW), folosirea framework-urilor, URL rewrite.
Candidatul ideal (nu-l cautam neaparat pe cel ideal, dar sa semene cu el )este:
- pasionat de ceea ce face ("daca dragoste nu e, nimic nu e")
- posesor de talent si carnet de conducere profesionist (categoria PHP si MySql)
- cunostinte solide din domeniu ( de la "beton" in sus)
- team player
- simtul umorului “constituie un avantaj”
Putem oferi din toata inima:
- colegi si sefi OK, la o adica se pot "optimiza" cu SEO
- proiecte interesante
- recunoasterea si aprecierea muncii bine facute
- dedicatia se rasplateste (nu numai cu laude)
La acest pachet oferim bonus si:
- program full option, pardon full time
- mediu de lucru placut
- remuneratie corespunzatoare
Pe scurt:
- profesionist care
- se implica si
- nu o face numai pentru bani.
Sediul firmei este in Timisoara iar "aportul" la proiecte se face la sediu.Candidatii (sau candidatele) sunt asteptati cu un TV (pardon CV) la adresa savasebastian [at] vrsgroup.com si cu o cafea la sediul firmei (cafeaua o dam noi).
Pentru orice alte detalii sau informatii, va stau la dispozitie pe adresa respectiva de mail sau la numarul de telefon 0722.206.879.Imi pare rau, dar timpul nu-mi permite sa raspund aici tuturor intrebarilor.

*speram ca nu deranjam pe nimeni cu formularea nonconformista
Sus  
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Joi Sep 20, 2007 7:08 pm    Titlul subiectului:  

offtopic: Un model de ....mnda! Pana unde poate ajunge textul unei oferte de angajare!
daca dragoste nu e, facem!
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Sep 20, 2007 8:17 pm    Titlul subiectului: Re: Cautam programator PHP MySql  

shu_shukaru a scris: am dori sa aiba cunostinte avansate din PHP si MySQL si dimensiuni 90-69-90.
Imi pare rau, desi am depasit stadiul de avansat in cele doua domenii (si multe altele), sunt ceva mai plinut asa ... si aparent descalificat.

shu_shukaru a scris: Candidatii (sau candidatele) sunt asteptati cu un TV (pardon CV) la adresa
Imi imaginez un email de la voi la clientul vostru :
"Desi dumneavoastra ne-ati cerut un portal, noi v-am facut un blog. Haha !"

shu_shukaru a scris: *speram ca nu deranjam pe nimeni cu formularea nonconformista
Nu e formulare nonconformista, e o formulare pur si simplu proasta.
Simtul umorului e ok cand e vorba de cafea, dar deja cand zici "TV (pardon CV)" e un tip de gluma (proasta) pe care o gusta cei cu un intelect mai redus, care in nici un caz nu se pricep la php sau mysql.

D-apoi, la cat de "la misto" si "nonconformist" e scris anuntul, ma astept ca "am dori sa aiba cunostinte avansate din PHP si MySQL" sa fie o vrajeala, o gluma, si voi sa cautati persoane care sa va spele ecranul monitorului.

Afacerile inca sunt afaceri. E ok sa pui putin umor, dar nu e ok sa intreci masura. Macar daca era umor de calitate.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1