Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

"Call to undefined function dwt()" --cine stie ?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
webcro

Data înscrierii: 09/Sep/2007

Trimis: Dum Sep 09, 2007 1:31 pm    Titlul subiectului: "Call to undefined function dwt()" --cine stie ?  

Salut!
Sunt nou pe aici, nici nu stiu daca am intrat pe categoria/ forumul care trebuie.

Incerc sa fac mici modificari intr-un forum bb2 experiimental, --o jucarie, si pt. ca-s obisnuit cu DMW, am facut o coversie .tpl --> .dwm.

Unele scripturi merg, altele nu! Da:
Citat: Call to undefined function dwt()
iar pe linia respectiva este
Cod: ..._config['default_.[b]dwtformat[/b]'], ... [/code]

Am cautat prin scripturile astea si n-am gasit nicaieri functie dwt(), si nici secventa asta ".dwtformat", deci cred ca sunt niste configurari de suport Php.

Stie cineva prin ce MIME_TYPE, sau ce config, sau asa ceva din Php trebuie umblat ca sa fie acceptate fisierele .dwt de include-ul si parse-ul din bb2?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHPBB
Pagina 1 din 1