|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
red
Data înscrierii: 01/Aug/2007
|
| Trimis: Vin Aug 10, 2007 2:21 pm Titlul subiectului: SQL + HIBERNATE + MIDDLEGEN... |
|
|
Sper ca ii locu bun unde sa intreb asa ceva... si sa si stie cineva :).
Buun... am asa:
* un tabel Payments si un tabel Payment_details
* intre ele exista o relatie de one-to-many facuta prin intermediul la coloana
'payment_id' care exista in ambele tabele ( primary key in payments si foreign key in payment_details) => fiecare intrare in payments are mai multe intrari in payment_details.
* lucrez pentru o aplicatie java deci folosesc hibernate iar pentru generare am folosit middlegen ( sper ca nu v-am pierdut sau nush daca ii necesara informatia ). Oricum... am pentru fiecare tabel, un *.hbm.xml si un bean de java.
* in PaymentsBean am un array de Payments_details ( asa mi-o facut legatura intre tabele - si scrie in .hbm ca ii facut prin coloana 'payment_id' )
* acuma vine si intrebarea :))
Daca eu fac un obiect de tip Payments si in colectia de obiecte payment_details a lui pun un obiect facut de mine paymentDetail si dau store la obiectu payment.... imi pune automat in baza de date si obiectu paymentDetail sau nu?
Mersi mult. |
|
| Sus |
|
floorin
Data înscrierii: 29/Iun/2006
|
| Trimis: Vin Aug 10, 2007 2:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mi se pare mie sau intrebarea "e din Java"? |
|
| Sus |
|
red
Data înscrierii: 01/Aug/2007
|
| Trimis: Vin Aug 10, 2007 3:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Semi-semi. Nu am stiut pe cine sa intreb. Practic nu e nici de sql nici de java.
E de Hibernate / HSQL :).
Anyone? |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|