Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

SQL + HIBERNATE + MIDDLEGEN...
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Alte baze de date
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
red

Data înscrierii: 01/Aug/2007

Trimis: Vin Aug 10, 2007 2:21 pm    Titlul subiectului: SQL + HIBERNATE + MIDDLEGEN...  

Sper ca ii locu bun unde sa intreb asa ceva... si sa si stie cineva :).

Buun... am asa:

* un tabel Payments si un tabel Payment_details

* intre ele exista o relatie de one-to-many facuta prin intermediul la coloana
'payment_id' care exista in ambele tabele ( primary key in payments si foreign key in payment_details) => fiecare intrare in payments are mai multe intrari in payment_details.

* lucrez pentru o aplicatie java deci folosesc hibernate iar pentru generare am folosit middlegen ( sper ca nu v-am pierdut sau nush daca ii necesara informatia ). Oricum... am pentru fiecare tabel, un *.hbm.xml si un bean de java.

* in PaymentsBean am un array de Payments_details ( asa mi-o facut legatura intre tabele - si scrie in .hbm ca ii facut prin coloana 'payment_id' )

* acuma vine si intrebarea :))

Daca eu fac un obiect de tip Payments si in colectia de obiecte payment_details a lui pun un obiect facut de mine paymentDetail si dau store la obiectu payment.... imi pune automat in baza de date si obiectu paymentDetail sau nu?

Mersi mult.
Sus  
floorin

Data înscrierii: 29/Iun/2006

Trimis: Vin Aug 10, 2007 2:30 pm    Titlul subiectului:  

mi se pare mie sau intrebarea "e din Java"?
Sus  
red

Data înscrierii: 01/Aug/2007

Trimis: Vin Aug 10, 2007 3:22 pm    Titlul subiectului:  

Semi-semi. Nu am stiut pe cine sa intreb. Practic nu e nici de sql nici de java.

E de Hibernate / HSQL :).

Anyone?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Alte baze de date
Pagina 1 din 1