|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Raul
Data înscrierii: 22/Feb/2006
|
| Trimis: Joi Iul 13, 2006 10:08 am Titlul subiectului: Cont Merchant? |
|
|
Salut,
Sunt interesant sa deschid un cont de tip merchant cu o banca din Romania. Acest cont imi ofera posibilitatea sa colaborez cu orice payment gateway din strainatate, fara prea multe batai de cap. In plus pe extrasul de cont apare compania mea, iar detaliile ce apar pe extras tot la mana mea sunt.
Stiti cu ce banca as putea vorbi ? Majoritatea functionarilor din banci nici nu stiu ce este ala comert electronic de aceea doresc intai sa ma interesez ce banca pune la dispozitie astfel de servicii iar apoi sa vorbesc cu un manager, sau in orice caz un om cu o pozitie mai sus care are habar de asa ceva. |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Joi Iul 13, 2006 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu stiu cat de doritoare sunt bancile din Romania. Dar poti incerca direct un payment processor ca http://www.dotcommerce.ro/ sau http://www.epayment.ro/. |
|
| Sus |
|
Raul
|
| Trimis: Joi Iul 13, 2006 11:34 am Titlul subiectului: |
|
|
| Procesez deja carduri prin intermediul DotCommerce . Ma intereseaza un cont de merchant pentru a incheia un contract cu un procesor ce imi va pune la dispozitie un terminal virtual. Astfel voi putea procesa comenzile si prin telefon si mai ales prin acel procesor voi putea procesa carduri de tip American Express, Discover, JCB etc. |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Joi Iul 13, 2006 11:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Stiu ca in alte tari se practica procesarea platii prin telefon. Exista si in Romania asa ceva?
Esti multumit de DotCommerce? |
|
| Sus |
|
Raul
|
| Trimis: Joi Iul 13, 2006 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt foarte multumit, dar vreau sa procesez mai multe tipuri de carduri. CUm ar fi American Express, Discover, JCB etc, si mai ales sa pot vorbi cu clientul la telefonul iar pe un terminal virtual sa ii introduc datele cardului si sa extrag suma pentru produse. Multi clienti prefera plata prin telefon.
DotCommerce ma dezavantajeaza prin faptul ca nu proceseaza decat carduri inrolate in programul 3DSecure. Dar exista si o parte pozitiva, pot accepta plati prin paypal. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|