Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Katyshop - solutie de comert online
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
huleacatalin

Data înscrierii: 26/Aug/2007
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Sep 03, 2007 10:48 am    Titlul subiectului:  

Iti multumesc pentru interesul acordat :)

Informatiile din cosul de cumparaturi, acesta pastrat pe sesiune, sunt afisate de fisierele din wizard: shopping_cart.php, shopping_cart_address.php, si order.php.

Informatiile din cosul de cumparaturi sunt setate (editate) in /web/formparser/order.php unde in functie de actiunea specificata in formularul trimis prin $_POST, se executa una din ramurile if-elseif ($_GET["action"]).

Dupa ce se editeaza obiectul $basket, acesta e pus la loc pe sesiune asa:
Cod:
Application::setShoppingCart($basket);

Si se face redirect catre pagina urmatoare din wizard:
Cod:
// spre exemplu:
Tools::redirect("../shopping_cart_address.php?action=select_invoice_address");
Sus  
admarnic

Data înscrierii: 03/Mar/2005
Locație: Romania

Trimis: Lun Sep 03, 2007 10:51 am    Titlul subiectului:  

Multumesc pt raspunsul rapid. Din pacate sunt f incepator in e-commerce si nu am inteles prea bine cum se creeaza dpdv logic obiectul de tip ORDER.
Cum s-ar putea face fara obiecte?
Sus  
huleacatalin

Trimis: Lun Sep 03, 2007 10:55 am    Titlul subiectului:  

Ca sa citesti cu mai mare usurinta codul, iti recomand sa instalezi Zend (editorul), care are o functie care nu e disponibila in nici un alt editor de PHP: GO to definition.

Si faci in felul urmator... deschizi siteul in browserul tau... si navighezi. Te uiti in address bar si vezi in ce fisier te afli si eventual ce parametri are. Deschizi apoi in Zend pagina respectiva din directorul "/web" si citesti codul. Paginile din directorul "/web" au exclusiv rolul de a afisa date, nu fac niciodata salvare in BD. Pentru salvare in BD se folosesc fisierele din "/web/formparser". Pe masura ce citesti codul de PHP, cand intalnesti un apel de functie sau metoda, poti sa dai CTRL-click pe ea, si Zend iti deschide fisierul unde e functia definita.
Sus  
huleacatalin

Trimis: Lun Sep 03, 2007 10:58 am    Titlul subiectului:  

scuze, scriam in timp ce mi-ai trimis raspunsul acesta, nu citisem intrebarea ta. Hai sa discutam despre asta in topicul deschis de tine.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Proiecte Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2