Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Gradient cu linii oblice
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Joi Aug 23, 2007 5:00 pm    Titlul subiectului: Gradient cu linii oblice  

Sincer nu reusesc sa fac un gradient similar cu cel de la adresa http://www.adyre.lx.ro/poza.html ... Daca aveti o adresa cu vreun tutorial ar fi extraordinar...

PS: Photoshop ca sa fiu cat de concret se poate... Stiu ca e vorba de definire ca pattern dar nu nimeresc sa tai doar o bucatica sa mearga sa se potriveasca.. si daca se poate si mai subtiri si mai tot ce se poate ca apreciez ca ati inteles ceea ce caut....[/img]
Sus  
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Joi Aug 23, 2007 6:24 pm    Titlul subiectului:  

eu mi-am facut popriul png si mi-am adaugat o noua textura in fireworks! daca te intereseaza iti dau png-ul!
Sus  
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Joi Aug 23, 2007 8:10 pm    Titlul subiectului:  

Daca poti sa-mi trimiti pe mail, te rog....

PS: Inca astept si un tutorial daca stie careva...

PSS: Ce asemanare de nume.. :P
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Design
Pagina 1 din 1