|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Mie Sep 03, 2008 12:36 pm Titlul subiectului: job full-time in Bucuresti |
|
|
Wizart Studios cauta programator web specializat pe PHP pentru sediul sau din Bucuresti (pe langa Piata Vitan). Candidatii la acest post trebuie sa prezinte urmatoarele aptitudini:
1. PHP - o buna cunoastere a limbajului (preferabil PHP 5). Elemente necesare in cadrul limbajului PHP.
* comunicarea cu un server de baze de date (MySQL, PostgreSQL) sau cu un fisier SQLite
* lucrul cu sistemul de fisiere
* lucrul cu sesiuni/cookie-uri
* cunostinte de Programare Orientata pe Obiecte (OOP)
* separarea continutului de prezentare
* elemente de securitate
* trimiterea de email-uri
si altele...
2. Server de baze de date (MySQL, PostgreSQL) sau SQLite
* sintaxa limbajului SQL
* formele normale
3. (X)HTML (nu este necesara realizarea design-ului si nici cunoastere in profunzile a specificatiilor), CSS (nu in profunzime, ci doar generic)
* realizarea unui markup valid XHTML si CSS este un mare avantaj
4. Javascript la nivel minimal (integrarea unor framework-uri sau biblioteci cum ar fi Lightbox, MooTools, JQuery, etc)
Urmatoarele aptitudini nu sunt necesare, dar prezinta un avantaj:
- Cunoasterea oricarui architectural pattern eficient (MVC, presentation-abstraction-control, etc)
- Lucrul cu un framework MVC sau P-A-C: ZEND, CakePHP, Symfony, CodeIgniter, etc.
- parsarea de fisiere XML folosind SimpleXML
- Servicii Web folosind REST / SOAP / Json-RPC (nu XML-RPC)
- Caching
- PDO in PHP
- Expresii Regulate (preferabil stil Perl)
- prevenire Database Injection, XSS, XSRF etc
- lucrul cu socket-uri in PHP
- crearea de view-uri si proceduri stocate in serverul bazei de date
Experienta de lucru de 1-2 ani este recomandata, insa se accepta si un portofoliu care sa dovedeasca buna cunoastere a celor enuntate mai sus. De asemenea, un atestat in domeniul programarii web emis de o autoritate in domeniu prezinta un avantaj. Toate aptitudinile legate de programare web incluse in CV vor fi testate la interviu sub forma unor intrebari concise.
*Negocierea salariului se va face la interviu, in functie de cunostinte
Pentru a aplica la acest job nu-mi trimiteti mie PM-uri ci trimiteti mail la office[at]wizartstudios[pu.nct]com.
Multa bafta! |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mie Sep 03, 2008 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
"The requested URL /web_developer.html was not found on this server." :lol:
Anyway, ia zi-ne Octavian cum e pe acolo ... |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Mie Sep 03, 2008 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris: "The requested URL /web_developer.html was not found on this server." :lol:
Anyway, ia zi-ne Octavian cum e pe acolo ...
mda... site-ul e foarte vechi si acum se planuieste refacerea lui dar, avand destul proiecte [adica, pana peste cap] nu prea s-a mai tinut cont de asta.
Cum e?... sincer, mie imi place foarte mult [fara laude absurde] pentru ca nu sta nimeni cu ochii pe tine si pentru ca ne intelegem foarte bine... in sensul ca nu prea exista relatia sef-muncitor. Programul e de la 10 la 18, cu flexibilitate si mi se pare rezonabil...
Deci, cei interesati sunt asteptati la un inteviu ;) |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Vin Sep 05, 2008 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
...vad ca nu se imbulzeste nimeni si, chiar ma gandeam ca or sa fie 200 de CV-uri, cel putin [nu stiu, asa aveam eu impresia, ca sunt multi care cauta de munca] deci.... se pare ca mai am si eu sanse in industria asta :P
acum, ontopic: nu se doreste un Guru [master, ăl mai tare etc] in PHP... se doreste un programator mediu dar, care sa aiba habar ce este o pagina web si cum se face |
|
| Sus |
|
Quber
Data înscrierii: 27/Iun/2006
Locație: localhost
|
| Trimis: Vin Sep 05, 2008 11:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| @vectorialpx, poate ca sunt persoane care cauta de lucru, dar nu sunt din Bucuresti! |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Vin Sep 05, 2008 1:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
bine... atunci sa se mute... eu asa am facut! :lol:
se asteapta CV-uri in continuare
PS: repet - nu postati aici pentru ca nu eu ma ocup de angajare... doar ca o sa fim colegi :) |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Dum Oct 12, 2008 1:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
inca se mai cauta web developer...
repet: se cauta programator mediu... nici genii, nici tufe
office[at]wizartstudios[pu.nct]com |
|
| Sus |
|
Bogdan_C
Data înscrierii: 13/Oct/2008
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Lun Oct 13, 2008 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut! Nu vreau sa crezi ca fac misto de anuntul tau in ceea ce urmeaza sa zic, asa ca astept un raspuns la fel de serios :)
Cat ar primi cineva care stie sa faca/lucreze cu tot ce e pe lista aia? [mai putin FW-urile unde doar ZendFramework imi place, nu cake, nu symphony...] |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Mar Oct 14, 2008 6:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu ma pricep la lista aia intreaga, dar nu am aplicat pentru ca daca observi scrie "nu cautam genii sau tufe, cautam programatori medii".
Ce e scris in lista aia face de un ... 1200-1600 eur lunar. |
|
| Sus |
|
Bogdan_C
Data înscrierii: 13/Oct/2008
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Oct 14, 2008 6:58 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sa nu-mi fie luata intrebarea ca un misto sau un afront catre vectorialpx sau catre anuntul sau. Pura curiozitate (mai ales ca ma incadrez la ce am zis mai sus, stiu tot mai putin cakephp, symphony care nu mi-au placut niciodata) |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Mar Oct 14, 2008 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Citat: Ce e scris in lista aia face de un ... 1200-1600 eur lunar.
ideea e ca s-a specificat:
Citat: Urmatoarele aptitudini nu sunt necesare, dar prezinta un avantaj:
deci, ca sa poti fi angajat, e suficient sa stii:
Citat: 1. PHP - o buna cunoastere a limbajului (preferabil PHP 5). Elemente necesare in cadrul limbajului PHP.
* comunicarea cu un server de baze de date (MySQL, PostgreSQL) sau cu un fisier SQLite
* lucrul cu sistemul de fisiere
* lucrul cu sesiuni/cookie-uri
* cunostinte de Programare Orientata pe Obiecte (OOP)
* separarea continutului de prezentare
* elemente de securitate
* trimiterea de email-uri
si altele...
2. Server de baze de date (MySQL, PostgreSQL) sau SQLite
* sintaxa limbajului SQL
* formele normale
3. (X)HTML (nu este necesara realizarea design-ului si nici cunoastere in profunzile a specificatiilor), CSS (nu in profunzime, ci doar generic)
* realizarea unui markup valid XHTML si CSS este un mare avantaj
4. Javascript la nivel minimal (integrarea unor framework-uri sau biblioteci cum ar fi Lightbox, MooTools, JQuery, etc)
si, chiar nu mi se pare nimic deosebit...
dintre framework-uri nici eu nu stiu dar, bogdan, poti sa vi la interviu si sa vezi cat ti se ofera si cat poti sa ceri. Salariul nu-l negociez eu, asa cum am precizat.
edit // nu pot sa fac estimarea decat a muncii mele, pentru ca in afara de cantitate, conteaza mult calitatea. Degeaba stii sa le faci pe toate cele de mai sus daca le faci prost... salariul depinde de asta. :) si, la fel... daca stii sa le faci pe toate cele de mai sus la un nivel ridicat [calitate + viteza] vei putea cere un salariu mare.
Bafta! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|