| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
rzv
Data înscrierii: 29/Apr/2006
|
| Trimis: Mie Aug 22, 2007 1:47 pm Titlul subiectului: OS commerce |
|
|
Salut,
probabil ceea ce va cer a fost discutatin multe posturi pana acum, dar as dori daca se poate o sinteza a lor, ca sa nu am de citit 5 ore de offtopic :)
vreau sa imi fac un magazin on-line. Pentru acesta am ajuns la concluzia ca oscommerce e gratis, foarte folosita si are o comunitate foarte numeroasa. De aceea am ales Os commerce. Acum vin cateva intrebari legate de personalizarea platformei.
Va rog sa imi spuneti unde as putea gasi:
1. templateuri pentru OS commerce - siteuri unde as putea gasi astfel de lucruri
2. traducere in limba romana, fara buguri
Multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
yoska
Data înscrierii: 10/Iul/2007
|
| Trimis: Mar Aug 28, 2007 1:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu este foarte greu cauta pe google eu folosesc VirtueMart Joomla e-magazin e mai frumos si comunitatea mare. Tot GNU dealtfel.
Template gasesti trebuie doar sa cauti am dat la un moment dat de multe templateuri dar nu mai retin unde ceva de genul 150 template ...
Succes Atentie la oscomerce daca modifici template ca trebuie sa "umbli" prin cam lumte fisiere.
LA VirtueMart e mai simplu |
|
| Sus |
|
cigraphics
Data înscrierii: 08/Iul/2006
Locație: Pitesti
|
| Trimis: Mar Aug 28, 2007 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu unul nu ma risc sa folosesc scripte din comunitati au prea multe buguri se cunosc vulnerabilitatile cam asta este problema in rest ar fi ok |
|
| Sus |
|
viorel.spinu
Data înscrierii: 23/Oct/2006
|
| Trimis: Dum Noi 04, 2007 9:32 am Titlul subiectului: |
|
|
alte solutii de e-commerce gratuite mai stiti...
vreau sa fac un magazin virtual si as vrea sa stiu daca am de unde sa aleg !
merci |
|
| Sus |
|
sewell
Data înscrierii: 25/Noi/2007
|
| Trimis: Dum Noi 25, 2007 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu a trebuit sa fac un gen de magazin on-line la un moment dat si a trebuit sa aleg intre pachetele de pe net. Atunci am ales Zen Cart-ul si acum cred ca am facut o buna alegere.
Desi OSCommerce-ul are o comunitate mai mare si mai multe template-uri am preferat Zen Cartul pentru ca aveam nevoie si de SEO pt site-ul respectiv, iar Zen-ul mi s-a parut a fi mai usor de optimizat si configurat decat OSCommerce-ul.
Just my opinin. |
|
| Sus |
|
UnTip
Data înscrierii: 03/Mai/2007
|
| Trimis: Lun Noi 26, 2007 9:54 am Titlul subiectului: |
|
|
| ai putea posta link-ul cu magazinul online , zen-cart based ? |
|