Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cum se poate integra scriptul de la trafic.ro in php?
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Nuke
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
zOOper

Data înscrierii: 06/Feb/2008

Trimis: Mie Feb 06, 2008 11:21 pm    Titlul subiectului: Cum se poate integra scriptul de la trafic.ro in php?  

Am incercat sa inserez in mai multe variante codul de la trafic.ro care este in java in footer.php dar dupa ce`l inserez chiar si cu echo dar nu merge, mai mult nu`mi mai incarca footer.php deloc... Am cautat cu google , dar n`am gasit nimic folositor... Tin sa precizez ca nu stiu php deloc... de aceea am si ales php-nuke... Raman dator si daca e cineva din judetul Timis, fac si cinste :lol:
Sus  
catalinxpro

Data înscrierii: 12/Iul/2006

Trimis: Joi Feb 07, 2008 9:04 am    Titlul subiectului: salut  

e foarte simplu ... cauti fisieru index.php si la sfarsitul scriptului dupa ?> adaugi scriptu de la trafic exact asa cum ti-l da ei.
Sus  
zOOper

Data înscrierii: 06/Feb/2008

Trimis: Joi Feb 07, 2008 10:12 am    Titlul subiectului:  

Mersi mult catalinxpro :cheers: Mi-ai fost de mare ajutor, dar totusi n-am facut exact cum mi-ai spus tu :lol: Probabil n-ai site sau n-ai citit cu atenti, dar eu vroiam sa apara pe fiecare pagina codul de la trafic, de aia am vrut sa-l introduc in footer.php si nu in index, dar oricum e acelasi lucru :lol: :lol: :lol: Deci mersi mult si raman dator, daca iti faci vreodata site si ai nevoie de spatiu de hosting, reclame platite sa ma anunti :wink:
Sus  
danis

Data înscrierii: 10/Aug/2007

Trimis: Sâm Feb 09, 2008 12:24 pm    Titlul subiectului:  

am eu nevoie da un mesaj privat :lol:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Nuke
Pagina 1 din 1