| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
floorin
Data înscrierii: 29/Iun/2006
|
| Trimis: Mie Aug 08, 2007 10:08 pm Titlul subiectului: imagine potrivita pentru phpromania.net?! |
|
|
| cand intri pe www.phpromania.net te intampina (dreapta sus) o "ditamai" imagine care te duce cu gandul la windows microsoft. Mi se pare ca nu se potriveste deloc cu spiritul php'ului si a site'ului in general. De fapt nici nu inteleg ce e cu ea acolo. Propun schimbarea ei, ce ziceti? |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Aug 08, 2007 10:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
care-i aia?
cea cu butonul de start din win? |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Mie Aug 08, 2007 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cine a cerut pareri :)) |
|
| Sus |
|
floorin
|
| Trimis: Mie Aug 08, 2007 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| exact, cea cu butonul de start din win. |
|
| Sus |
|
snowman
Data înscrierii: 02/Dec/2006
Locație: Hunedoara
|
| Trimis: Mie Aug 08, 2007 10:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
dac n-ai observat ... e un ciclu de imagini care se tot schimba.
nu cred ca s-ar deranja cineva sa o schimbe. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Aug 09, 2007 10:48 am Titlul subiectului: Re: imagine potrivita pentru phpromania.net?! |
|
|
floorin a scris: cand intri pe www.phpromania.net te intampina (dreapta sus) o "ditamai" imagine care te duce cu gandul la windows microsoft. Mi se pare ca nu se potriveste deloc cu spiritul php'ului si a site'ului in general. De fapt nici nu inteleg ce e cu ea acolo. Propun schimbarea ei, ce ziceti?
sa inteleg ca vrei cu o distributie de linux ? esti anti-microsoft ? |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Joi Aug 09, 2007 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu snowman, nu s-ar deranja nimeni... pentru ca sigla e facuta de mult timp si pana acum nu s-a gasit nimen anti-MS care sa zica asta... de fapt, din lipsa de ocupatie se produc majoritatea problemelor...
am mai zis p-aci... phpromania e destul de vechi si a fost creat tablebased... are tabelul principal intre doua spacere si e suficient de invalid... insa atat timp cat nu se gaseste nici-unul care sa zica: "hai frate, ca-l fac eu!!", nu au rost astfel de comentarii...
so, floorin [fara suparare]... daca ai propuneri, vorbeste cu cristi si zi-i "frate, vreau sa schimbam design-ul" si, fa ceva concret... nu doar vorbe... ;) pentru ca sunt multi care vin p-aici si se trezesc ca nu-stiu-ce nu le place si nu-stiu-ce-au vazut si nu-siu-ce ar fi facut ei... dar daca e vorba sa faca ceva, dau din umeri...
eu, am vazut multe defecte, nu am timp sa fac nimic altceva si nu am zis astfel de chestii niciodata... atat timp cat stiu ca nu sunt in stare [nu am timp nici pentru mine] sa ajut la ceva
in cazul in care observi ca nu merge RSS-ul [ceea ce se si intampla] atunci da, e ceva de obiectat... pentru ca asta e ceva functional ;) la care ar trebui sa se uite adminul nostru... |
|
| Sus |
|
UnD3aD
Data înscrierii: 10/Apr/2006
Locație: Cta
|
| Trimis: Joi Aug 09, 2007 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu zic ca fiecare programator are ceva contra MS... de CSS-isti nici nu mai zic :lol: |
|
| Sus |
|
floorin
|
| Trimis: Joi Aug 09, 2007 4:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
deja se discuta mai mult decat e cazul doar pentru ca eu zunt repezit si am gresit lipsindu-mi spiritul de observatie: am crezut ca imaginea cu pricina e "batuta in cuie", nu am remarcat ca se schimba si m-am repezit ca prostul. Nu am nimic contra Microsoft, ba chiar consider ca de la win200 incoace au sisteme de operare jos palaria (lui winxp cel putin nu am ce sa-i reprosez (la urma urmei cine poate defini perfectiunea unui sistem de operare?!). Doar ca Windows'ul e pe bani pe cand PHP'ul nu si consider ca vorbim de "spirite" diferite.
Nu era vorba de grafica site'ului: ma intereseaza doar ce se scrie aici si sunt bucuros ca exista un asemenea site si ca voi scrieti pe el.
Asta e doar parerea mea, banuiesc ca e total gresita, declar subiectul inchis. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Joi Aug 09, 2007 4:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca ar trebui sa aiba ceva anti MS ... ci ceva anti Internet Explorer.
Si in fond, inainte de Firefox nu comenta nimeni ca "vai nu afiseaza cum trebuie".
Cum zicea si octavian, lumea e destul de ocupata. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|