Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

autorun
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
dasinn

Data înscrierii: 12/Iun/2007

Trimis: Lun Aug 06, 2007 3:30 pm    Titlul subiectului: autorun  

buna.am o problema si nu prea ma descurc asa ca apelez la acest forum.am descarcat o galerie in flash, free.am incarcat pozele si acum vreau sa o pun pe un cd.
ce vreau?:imi trebuie un tutorial care sa-mi explice cum sa fac autorun ca in momentul in care introduc cd_ul in unitate sa mi se deschida automat la prima pagina din galerie.
poate sa-mi spuna cineva sau macar sa-mi dea un tutorial sau in ultima instanta sa-mi dea un soft pentru asa ceva.multumesc mult de tot.la rescriere.
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Lun Aug 06, 2007 7:46 pm    Titlul subiectului: autorun  

Faci un fisier cu numele autorun.inf si in el scrii asa:

Cod:
[autorun]
open=pagina1.htm
icon=iconul.ico

si salvezi fisierul asta in radacina cd-ului.
cand il bagi in unitate o sa iti deschida automat pagina pagina1.htm (care trebuie sa fie tot in radacina cd-ului si o sa iti afiseze ca icon poza din iconul.ico (atentie iconurile sunt salvate cu extensia ico)

asta e tot.
Sus  
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Mar Aug 07, 2007 7:37 am    Titlul subiectului:  

eu am avut cu html-ul probleme [pe un windows 2003, mi se pare]... si am facut un flash [exe] mic... care sa apara si sa dispara... adica un flash cu un frame:

getURL("pagina.htm");
fscommand("quit"); // atat [e aproape invizibil]
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP & Flash
Pagina 1 din 1