Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Cum sa faci usurel bani cu un site ?
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
coti

Data înscrierii: 15/Ian/2005
Locație: Targoviste

Trimis: Dum Oct 30, 2005 5:29 pm    Titlul subiectului: ideea este urmatoarea..  

atata timp cat munca pe care o prestezi este de calitate si bani pe care-i vei castiga vor fi intr-un numar mare.
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Lun Oct 31, 2005 11:51 am    Titlul subiectului:  

Vizitatori vizitatori... problema e intai sa faci rost de iei ..dar ca sa ai 30k pe luna...trebuie sa ai un site serios. Adica cu un continut cred ca peste 1000 pagini. Bine si daca vrei sa faci ceva serios nu bagi p0rn ringtones warez si alte bijbocarii deastea. Dar ce sa bagi in 1000 pag? Eu crted ca cea mai buna solutie este un program de afiliere cu ceva gen Amazon sau Regnow. Ai si continutul de la ei..pe urma te duci si la googu sa dea niste reclame si poate cine stie faci si tu de o bere pe saptamana..:)
Sus  
dyzard

Data înscrierii: 11/Apr/2005
Locație: Cluj-Napoca

Trimis: Mar Ian 24, 2006 8:52 am    Titlul subiectului: Nu e asa de usor.., dar totusi unii reusesc..  

Sa ai un trafic de 15.000 vizitatori unici/luna, cam atat e limita de intrare in Arbo Media nu e asa de usor, cel putin in Romania, lucrand cinstit. Intradevar, dc faci spam cu cuvinte de cautare ai sanse sa ajungi mai repede la acest numar de vizitatori.., dar intrebarea e:
Imi accepta site-ul cei de la Arbo Media? normal ca nu..
Bun, dar prin spam imi fac site-ul e cunoscut. Dupa cateva luni de spam ma duc si il curat bine de tot ce e spam si ii pun ceva content decent dupa care ma duc la Arbo MEdia sau mai stiu eu la ce agentie de publicitate.
Care credeti ca va fi rezultatul?
Sus  
whooper

Data înscrierii: 05/Apr/2005
Locație: Toronto ON

Trimis: Mar Ian 24, 2006 11:50 pm    Titlul subiectului:  

Cine e ARBO MEDIA si ce face el?
Sus  
dyzard

Trimis: Mie Ian 25, 2006 10:50 am    Titlul subiectului:  

WHO WE ARE

ARBOmedia is the only independent media sales house in Europe that operates in 7 countries.

WHAT WE DO

ARBOmedia is specialized in selling multimedia advertising space for TV, National and Local Print, Radio and Internet.

Cele mai mari (nu neaparat ca si numar de vizitatori unici) si mai bune site-uri romanesti au bannere de la Arbo Media. Nu vreau sa generalizez, mai sunt si alti furnizori seriosi de publicitate, dar cei de la Arbo Media sunt inca in topul preferintelor proprietarilor de site-uri.
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Mie Ian 25, 2006 10:57 am    Titlul subiectului:  

zi clasics: http://www.vivi.ro/publicitate/
Sus  
dyzard

Trimis: Mie Ian 25, 2006 7:52 pm    Titlul subiectului:  

kul, ai punctat foarte bine. ;)
Sus  
dojo

Data înscrierii: 25/Ian/2006

Trimis: Mie Ian 25, 2006 9:41 pm    Titlul subiectului:  

Bani pe net se pot face "usor" daca ai un site established. Iti trebuie continut de calitate si implica o groaza de munca. Dar daca reusesti poti sa iei bani de pe the famous AdSense (adwords se plateste, cu ala iti faci tie reclama, adsense e programul care TE plateste pentru postarea bannerelor pe site), alte PPC-uri (si romanesti).

Se mai poate si pune link sau banner rotation propriu si se plateste pe clicks, impressions sau flat-rate pe luna.

Pentru ca sa ai insa aceste solutii TREBUIE trafic. Aici e munca mare, dupa aia se poate monetiza situl.
Sus  
adinutaa

Data înscrierii: 05/Dec/2005
Locație: Iasi

Trimis: Lun Mar 13, 2006 11:30 am    Titlul subiectului:  

Din cate vad eu din raspunsurile voastre... reclama e sufletul banilor castigati pe net. Dar altfel nu se poate? De ex sa castigi f multi bani prin ceea ce vinzi pe net.. sa zicem ca vinzi carti care nu se gasesc in librariile din Romania( un ex... sa zicem) sau stiu eu.. care e produsul cel mai bine vandut pe net ?

Sau mai stiam o faza... sa ai 10 siteuri care promoveaza acelasi lucru... si asa vrand nevrand omuletul ajunge la tine printr-un fel sau altul.:)

Sau.. sunt destule idei nu numai cele de a face bani prin bannere.
Sus  
dyzard

Trimis: Lun Mar 13, 2006 1:16 pm    Titlul subiectului:  

dojo a scris: Bani pe net se pot face "usor" daca ai un site established. Iti trebuie continut de calitate si implica o groaza de munca. Dar daca reusesti poti sa iei bani de pe the famous AdSense (adwords se plateste, cu ala iti faci tie reclama, adsense e programul care TE plateste pentru postarea bannerelor pe site), alte PPC-uri (si romanesti).

Se mai poate si pune link sau banner rotation propriu si se plateste pe clicks, impressions sau flat-rate pe luna.

Pentru ca sa ai insa aceste solutii TREBUIE trafic. Aici e munca mare, dupa aia se poate monetiza situl.

Din cate stie eu pt AsSense iti trebuie content in limba engleza.., din pacate nu toti reusesc sa pune content in limba engleza.., iar din afisarea bannerelor nu prea reusesti sa iti pui nici macar o paine pe masa.., asta in cazul in care esti mic..

adinutaa, se pot face si altfel bani. eu am un site si vand tablouri (ale unei pictorite), asa ca daca va intereseaza pot sa fac un program de afiliere. Veniti cu comenzi si va dau procent din vanzare.
Sus  
micael

Data înscrierii: 25/Apr/2004
Locație: Constanta(deocamdata)

Trimis: Lun Mar 13, 2006 2:03 pm    Titlul subiectului:  

dyzard a scris:
adinutaa, se pot face si altfel bani. eu am un site si vand tablouri (ale unei pictorite), asa ca daca va intereseaza pot sa fac un program de afiliere. Veniti cu comenzi si va dau procent din vanzare.
da-ne url-ul... imi place arta si daca nu voi cumpara nimic, macar imi voi "bucura" ochii cu picturi si il voi recomanda altora
Sus  
dyzard

Trimis: Lun Mar 13, 2006 4:11 pm    Titlul subiectului:  

Buna micael, ma bucur sa vad ca mai sunt interesati oamenii de arta. :)
Picturi-Tablouri
Sus  
kul

Data înscrierii: 09/Dec/2005
Locație: cta

Trimis: Mar Mar 14, 2006 12:42 am    Titlul subiectului:  

de ce nu pot sa vad detalii pictura? macar un 640x... cu watermark...
Sus  
dyzard

Trimis: Mar Mar 14, 2006 9:21 am    Titlul subiectului:  

pai pt ca site-ul e gazduit gratuit din considerente pt doamna respectiva pe contul meu de webhosting.., din pacate spatiul nu imi permite sa pun poze mai mari. Dar daca sunteti interesati o sa incerc sa gasesc o varianta pentru a pune la dispozitie si poze mai mari.
Multumesc pt feedbeck
:)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Promovare si Marketing online Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2