| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Birkoff
Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Joi Aug 02, 2007 8:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| iulian daca ai fi moderator tu ce ai face? Ai intra din 5 in 5 minute pe site 24/24 ca sa stai sa muti topicuri si sa stergi topicurile care nu isi au rostul? Sau ai intra in limita timpului disponibil si ai incerca sa ii ajuti pe ceilalti si sa faci si putina ordine prin topicuri? |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Joi Aug 02, 2007 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cine nu poate sa fie moderator sa nu fie frate.. pai cine ia pus sa se incurce cu datoria asta daca nu au timp??????
Oricum.. discutiile noastre nu au rost.. nimeni nu ia nici o masura.. adminul intra o data pe luna.. sau cel putin asa da impresia...
hai nu mai bine.. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Vin Aug 03, 2007 7:26 am Titlul subiectului: |
|
|
am mai intrebat, si mai intreb: as face pe cineva fericit daca redevin membru ca voi toti?
[pot sa renunt la a mai folosi butoanele alea nenorocite, atat]
sunt convins ca am deranjat pe multi si... banuiesc ca vor fi multi "cu mana pe sus" |
|
| Sus |
|
mihaitha
Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu
|
| Trimis: Vin Aug 03, 2007 8:59 am Titlul subiectului: |
|
|
| [sarcasm]Poate ar trebui sa existe un chestionar din PHP anterior inscrieri... sa demonstreze cel ce vrea sa se inscrie ca nu e papuc la PHP...[/sarcasm] cam absurd nu? |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Vin Aug 03, 2007 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Octavian.. nu stiu daca ai suparat pe cineva sau nu.. eu cred ca ar trebui sa fii mai agresiv.. cel putin asa am vazut ca se face treaba buna... cu biciu.. |
|
| Sus |
|
snowman
Data înscrierii: 02/Dec/2006
Locație: Hunedoara
|
| Trimis: Sâm Aug 04, 2007 12:47 am Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea?...nu cred ca moderatorii sunt de vina(comportament),fiecare face cum poate mai bine.zic ca de vina e sistemul in care e traim,totusi PHPRomania=Romania.nu putem sa ne luam de forum ca nu e ca nush ce forum din nush ce tzara.problemele astea vor continua ,dar se pot ameliora.
bafta. |
|
| Sus |
|
gloobal_design
Data înscrierii: 16/Sep/2006
Locație: oradea
|
| Trimis: Dum Aug 05, 2007 1:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mai oameni buni mai lasati faza cu "traim in Romania ce vreti (@snowman > PHPRomania=Romania)", toata lumea spune asta deoarece este cel mai usor asa, dar mai bine hai sa lasam aceste zicale vechi si sa incercam sa fim mai civilizati, sa incercam sa nu ne batem joc de propria tara deoarece o fac foarte bine cei din afara.
Moderatori nu sunt de vina pentru aceste posturi si probabil nu au timp sa stea toata ziua sa verifice toate mesajele, oricum am vazut ca pana la urma chiar daca dureaza putin, mesajele sunt mutate unde trebuie.
Probabil oameni care posteaza aceste mesaje sunt foarte incepatori si intra pentru prima data pe acest forum si eu zic sa nu-i punem la zid, deoarece fiecare mai gresim, daca totusi gresala se repeta atunci trebuie taxata. |
|
| Sus |
|
snowman
Data înscrierii: 02/Dec/2006
Locație: Hunedoara
|
| Trimis: Dum Aug 05, 2007 2:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu unul nu imi bat joc de tara....cat despre membrii foarte incepatori sunt de acord cu tine ,numai ca ar trebui sa se gaseasca o modalitate prin care sa se citeasca regulile inainte de a posta(cu un link cv pt incepatori). |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|