Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Error: Unknown runtime error
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
tavi_10

Data înscrierii: 30/Ian/2006

Trimis: Joi Aug 02, 2007 7:21 pm    Titlul subiectului: Error: Unknown runtime error  

Am o problema cu pagina mea cand este deschisa cu Internet Explorer: cand incerc sa incarc anumite continuturi pe pagina prin ajax, la anumite linkuri imi apare aceasta o eroare. Eroarea nu sare in fata, dar imi apare in partea din stanga, jos, un semn de exclamare portocaliu urmat de textul Error on page. Cand dau dublu click imi apare o ferestra care imi spune:
Cod: Problems with this Web page may prevent it from being displayed properly or functioning properly
La detalii imi spune Line 29, char 1, Error: Unknown runtime error, Code 0, Url - adresa paginii principale care ar trebui sa incarce textul dinamic.
Este ciudat ca este constant si tot timpul se incurca la aceleasi linkuri, dar alte linkuri care lucreaza in acelasi mod functioneaza.

Eroarea zice ca este la linia 29 char 1:

Cod: var xmlHttp

function showHint(str)
{
if (str.length==0)
  {
  document.getElementById("txtHint").innerHTML="";
  return;
  }
xmlHttp=GetXmlHttpObject()
if (xmlHttp==null)
  {
  alert ("Your browser does not support AJAX!");
  return;
  }
var url="../interpaspect.php";
url=url+"?q="+str;
url=url+"&sid="+Math.random();
xmlHttp.onreadystatechange = stateChanged;
xmlHttp.open("GET",url,true);
xmlHttp.send(null);
}

function stateChanged()
{
if (xmlHttp.readyState==4)
{
document.getElementById("txtHint").innerHTML = xmlHttp.responseText;
}
}

function GetXmlHttpObject()
{
var xmlHttp=null;
try
  {
  // Firefox, Opera 8.0+, Safari
  xmlHttp=new XMLHttpRequest();
  }
catch (e)
  {
  // Internet Explorer
  try
    {
    xmlHttp=new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
    }
  catch (e)
    {
    xmlHttp=new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    }
  }
return xmlHttp;
}

Randul la care se refera raportul IE este Cod: document.getElementById("txtHint").innerHTML = xmlHttp.responseText;

Nu inteleg absolut nimic din problema, nu-mi dau seama de ce eroarea se manifesta doar la anumite date trimise.

Functia este accesata, ca exemplu, in modul acesta:

Cod: <a class="sub"  onclick="showHint('Poseidon_Balanta&amp;desc=Poseidon in Balanta')">Poseidon in Balanta</a>

In Opera si Mozilla Firefox nu apare nicio problema.
Sus  
tavi_10

Data înscrierii: 30/Ian/2006

Trimis: Joi Aug 02, 2007 10:08 pm    Titlul subiectului:  

Gata, am gasit eroarea. Se pare ca face urat daca intalneste tag-uri html gen <p></p>. Credeam ca nu voi gasi rezolvarea... :toothy7:
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> AJAX
Pagina 1 din 1