Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Ajutor > Formular online nefunctionabil
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
giraffe

Data înscrierii: 08/Sep/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Sep 08, 2004 11:51 am    Titlul subiectului: Ajutor > Formular online nefunctionabil  

In primul rand va anunt ca nu am nici o cunostinta in lucrul cu php.
Am creat un form cu action mailto dar nu functioneaza, nu trimite continutul formularului. Vreau sa incerc acest lucru cu php.Daca cineva poate sa ma ajute sa modific sursa poate accesa situl meu:
http://www.giraffe.go.ro/publitel/index.html buton(inregistreaza-te online).
Mentionez ca nu m-am hotarat pe ce host sa-l pun (sa zicem myx).
Multumiri anticipate
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Mie Sep 08, 2004 11:55 am    Titlul subiectului:  

offtopic ... myx nu suporta php decat daca platesti pentru pachet de hosting ... "avansat" zic ei.
Sus  
stealth

Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara

Trimis: Mie Sep 08, 2004 12:19 pm    Titlul subiectului:  

ai in fisierul integistreaza_te.htm linia:
action="mailto:giraffe@go.ro?subject=Formular Publitel"
inlocuiesti cu :
action="mailer.php"

iar apoi, creezi fisierul mailer.php cu urmatoarele chestii in el :wink: :
<?php $mail_content=""; $mail_content.="<table style=\"    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;    font-size: 10px;    font-weight: normal;    color: #666666;\">"; $mail_content.="<tr><td bgcolor=#aaaaaa colspan=\"2\">Detalii</td></tr>\n"; foreach($HTTP_POST_VARS as $key=>$value){ $mail_content.="<tr><td bgcolor=#aaaaaa>$key</td><td bgcolor=#cccccc>$value</td></tr>\n"; } $mail_content.="</table>"; $adresa_email="adresa_ta_de@email"; $subject="Subiectul mailului cum vrei sa iti vina in inbox"; $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n"; $headers .= "From: nume_cum_sa_iti_vina_in_inbox <adresa_de_unde_vine@email>\r\n"; mail($adresa_email, $subject, $mail_content, $headers); ?>
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> PHP Incepători
Pagina 1 din 1