|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
eyecon
Data înscrierii: 05/Noi/2002
|
| Trimis: Mie Sep 08, 2004 11:17 am Titlul subiectului: Problema cu sursa nedetectata |
|
|
Am facut si eu un script banal, comentat aici pe forum http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=1232 . si am cativa vizitatori ce nu vad siturile bazate pe acest script. Primesc o pagina vida, de genul celor generate cand php nu triite nimic. Sabloanele folosite de script sunt in baza de date. Le iau de acolo, inlocuiesc ce trebuie si dupa care trimit spre vizitator cu echo. Initial am crezut ca este de la content-type, ca este trimis application xhtml/xml, asa ca am fortat cu header() si am trimis html/text. Dar tot nu a functionat.
Poate ma ajutati voi sa gasesc solutia acestei probleme. |
|
| Sus |
|
stealth
Data înscrierii: 21/Iun/2004
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mie Sep 08, 2004 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
| mie mi s-au intamplat faze dinastea dar random ... adica la aceeasi persoana uneori merge, alteori nu. la mine s-a rezolvat dupa ce am schimbat hostingul. |
|
| Sus |
|
eyecon
Data înscrierii: 05/Noi/2002
|
| Trimis: Mie Sep 08, 2004 12:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
sper sa nu fie problema de host.
Am uitat sa spun. Parte de administrare de la script este facut cu sablon citit din fisier si merge la acele persoane. Deci numai ce-i luat din baza de date nu apare. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|