| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Mie Iul 11, 2007 11:43 am Titlul subiectului: proiect de liceenta - scoala online |
|
|
cu ceva timp in urma ma laudam cu un proiect ce urmeaza a fi lansat...
ei bine, m-am laudat degeaba... nu stiu sigur daca va fi lansat... insa voi incerca sa-l vand...
www.vectorialpx.net/so/
ce vreau de la voi:
1st of all - cam cati bani as putea lua pe el...? [opinii neExagerate]
2nd - chestii de securitate si bug-uri [critici]... sper sa nu fie...
3rd - incercati sa faceti cat mai putine upload-uri :)
*** fara replici de genul "e nashpa!" sau "super-tare!" [n-are sens...]
Ca sa nu va mai pierdeti timpul cu crearea de user:
cont student: ----- octavian -------- octavian
[are note trecute in catalog si orar stabilit]
cont profesor: ---- profesor_test --- octavian
[are materii asociate]
PS: daca va creati cont de profesor, trebuie validat...
ceea ce nu am de gand sa fac [n-are rost sa pierd vremea] |
|
| Sus |
|
alexx_utza
Data înscrierii: 10/Mai/2007
Locație: baia mare
|
| Trimis: Mie Iul 11, 2007 12:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
sper sa nu deranjez...
o mica observatie.... nu e foarte intuitiv unde trebuie scris username si parola, si... nu prea se observa din prima... :)
cam atat |
|
| Sus |
|
crivion
Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere
|
| Trimis: Mie Iul 11, 2007 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai nu prea vad potentiali cumparatori in RO, daca era in Engleza sunt sigur ca il vindeai instant la un pret bun >1000 USD |
|
| Sus |
|
Mascka
Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila
|
| Trimis: Joi Iul 12, 2007 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
1 nu-mi place daca dau la login submit empty forms
2 la formulare era mai frumos daca se schimba conturul input-urilor in rosu la cele necompletate
3 "login" prea mare.. scoala online scris urat..
4 footer.. lipsa
5 incearca sa faci input-urile la aceeasi lungine cu textarea
6 cod securitate: "LVFETCMTJX" ... ai sa fim seriosi.. nu ma pune sa scriu fraze..
spor... |
|
| Sus |
|
Copyright
Data înscrierii: 17/Dec/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Iul 13, 2007 6:37 am Titlul subiectului: |
|
|
1. ce cauta br-ul asta dupa body??? de ce nu ai folosit padding?
<body>
<br />
<div class="main">
.....................
2. Cred ca un utilizator cu IQ-ul mai scazut ar avea mari dificultati in a intelege unde este formularul de login.
3. Chiar trebuia sa folosesti un tabel pentru formatarea formularului?? pe viitor vezi aici: http://www.dynamicdrive.com/style/csslibrary/item/css-tableless-form/
4. Validarea formularelor trebuia facuta si pe partea de client(JS).
Later. |
|
| Sus |
|
sparecod
Data înscrierii: 28/Iun/2007
Locație: Targu-Mures
|
| Trimis: Vin Iul 13, 2007 8:05 am Titlul subiectului: |
|
|
| In Romania nu stiu daca ai putea obtine ceva. Incearca sa asiguri suport pentru mai multe limbi. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Vin Iul 13, 2007 8:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| mda... am rezolvat "problema" cu formularul dar... voiam impresii despre alicatia propriu-zisa... de dupa login... |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Vin Iul 13, 2007 8:48 am Titlul subiectului: |
|
|
| Daca as fi vreun necunoscator interesat de un astfel de site ti-as da pana in 150 ron pe el. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Vin Iul 13, 2007 9:54 am Titlul subiectului: |
|
|
te referi la prima pagina, sau ce?...
o pagina de prezentare, un login si un formular de contact se duc la 100E...
...si tu vrei sa-mi dai 50E pe o aplicatie?...
in fine... fiecare cu parerile lui...
aici nu am postat sa-l vand, ci ca sa primesc critici... so, please!
edit // daca-l vand o sa-l dau si cu documentatie si cu tot...
am luat 9.75 pe el [nu au putut sa-mi dea 10 din motive politice]...
un proiect de liceenta nu cred ca valoreaza 150 RoN, nu? |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Vin Iul 13, 2007 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
@octavian, nu te supara (sau supara-te, dar ia aminte), dar accepta faptul ca nu toti iti vad lucrarile prin ochii tai de creator. Uita-te la ce-ai lucrat acum 2 ani si iti garantez ca iti va fi rusine de ce-ai facut atunci :P. Poate peste 1-2 ani o sa te uiti la proiectul in discutie si-o sa zici: "pfoai, ce taran am fost ca m-am laudat cu el si-acuma nu stiu pe unde sa-l ascund, sa nu-l vada cineva"!
Am fost multi pe-acolo si e normal sa se-ntample, daca evoluezi!
Te sfatuiesc, ca un bun coleg de forum ce sunt 8) , sa-ti revizuiesti atitudinea. Accepta ca mai ai mult de crescut, fii deschis chiar si la feedback-ul negativ, invata din ce ti se spune (mai calm sau mai dur) si creste. Lasa-i pe altii sa te laude.
Ca idee de schimbare de perspectiva: compara-te cu cei mai buni decat tine, nu cu cei mai slabi.
P.S. "vreo", nu "vre-o" sau "vr'o" |
|
| Sus |
|
vectorialpx
|
| Trimis: Vin Iul 13, 2007 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
stiu ca asa o sa mi se intample... multam de sfat si, nu m-am suparat pe nimeni...
eu accept critica, invat din ea si chiar ma bucur cand o primesc dar imi place sa fie constructiva in sensul: "uite mah, nu-mi place asta si asta, motiv pentru care nu ti-as fa mai mult de 10 RON..." si asa voi stii unde am gresit si ce nu place la lume
oricum, piry nu stiu daca a zis "la misto" sau chiar crede ca proiectul meu valoreaza 150 RON...
PS: nu vreau sa iau nici 800-1000 [nu as avea cui sa-l dau, sunt constient de asta] dar nici 50...
edit // Mascka, captcha-ul ala e inventie proprie si... ideea mea a fost de a NU mai tasta ci de a da copy/paste... clickDreapta si copy, in textul din flash, pentru ca nu functioneaza CTRL+C :) |
|
| Sus |
|
ADYRS
Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca
|
| Trimis: Vin Iul 13, 2007 3:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
@ExcalIbvr ai perfecta dreptate! Asa se intampla de multe ori! Dar..oare o sa faci/fac/facem vreodata un proiect la care sa ne uitam cu drag chiar si dupa cativa ani sau cateva luni?
@Piry...cu 150Ron nu-ti face un necalificat inscrierea unui site in 20 de directoare! Sa mai dai pe un site banii astia unde omu a scris ceva cod... e bataie de joc!
Poate nu e calitate absoluta insa e un proiect pe care omu a lucrat si pe care-l poate dezvolta mai departe!
Succes tuturor! |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Vin Iul 13, 2007 5:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
E vorba de un design slab. Foarte slab.
Nu l-a pus nimeni pe octavian sa faca. El are gata facut si vrea sa-l vanda.
Deci e o diferenta.
Cat timp exista scripturi de 10$ pe net care fac mult mai multe chestii ... nu stiu, mai mult de 150 ron nu mi se pare o chestie corecta pentru un site cu un asemenea design.
Nu serios, sa fim rationali putin, ce STUDENT iti da mai mult de 150 ron pe un site pe care tot el trebuie sa-l prezinte, trebuie sa-l inteleaga si care nu arata asa grozav ?
Nu stiu, orienteaza-te pe altceva ... "lucrari de licenta" nu imi suna a domeniu profitabil ... :D
Stii ce strica designul ? Jpg-urile facute in photoshop. Imi amintesc de chestiile pe care le faceam eu cu photoshop 4 si 5, care sunt versiuni vechi ce indica o epoca trecuta. Poate poti sa le schimbi.
EDIT: oh, si vezi ca faviconu nu e decupat bine ... transparenta aia nu prea functioneaza http://photos.piry.net/view/74117scoala_online.jpg (noroc ca am eu theme gri) |
|
| Sus |
|
Copyright
Data înscrierii: 17/Dec/2006
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Iul 13, 2007 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
My advice octavian: "CLOSE TOPIC".
Later. |
|
| Sus |
|
Magic
Data înscrierii: 01/Dec/2005
Locație: Targu-Jiu
|
| Trimis: Vin Iul 13, 2007 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
codul de securitate se poate copia ... cel putin eu am reusit cu firefox .. am selectat, click dreapta, copy .. si apoi paste :)
e ok ... e simplu .. si functioneaza ... ca programator .. eu nu as da bani pe el .. daca as avea nevoie .. l-as face .. nu cred ca mi-ar lua mai mult de 2 zile ... tinand cont ca in timp eu mi-am facut niste clase care le folosesc unde am nevoie ... |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|