Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Dj Site
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vectorialpx

Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE

Trimis: Mar Iul 31, 2007 7:42 am    Titlul subiectului:  

site-ul e urat, incomplet, tablebased si invalid... si nu are nimic deosebit...

@ cigraphics - daca ai postat ca sa citesti "Bravo! Super! Extraordinar..!" atunci sa stii ca nu ai postat unde trebuie. Am mai zis de sute de ori: daca vrei laude, zi-le parintilor tai. Ei te vor pupa orice-ai face... noi incercam sa te ajutam ;)

Site-ul n-are nici content nici design nici efecte speciale... doar domeniu... si cam atat... observ ca dj-ul tau are mail pe yahoo. Ai putea sa-i faci un mail din domeniul lui cu redirect catre yahoo, macar asa de ochii lumii...

apuca-te de invatat si apoi poti sa primesti si laude, dar nu e musai!

@ ADYRS - in cazul in care observi ca ai un client imbecil care nu stie ce vrea, nu semnezi contract, pentru ca urmeaza sa-ti complici viata ;)

@ piry - dupa cum zici tu atunci portofoliu isi vor face doar firmele mari pentru ca Vodafone nu semneaza contract cu un PFA cand sunt atatea firme mari care au experienta si sunt renumite [asta conteaza]. Prefera sa dea 100E in plus [ca are de unde]

Nu conteaza pentru cine faci site-ul... conteaza cum il faci...
Sus  
mihaitha

Data înscrierii: 04/Mai/2007
Locație: Sibiu

Trimis: Mar Iul 31, 2007 9:05 am    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: Daca ai nevoie de portofoliu, fa domn'le site-uri ...
Oricum clientii mici sunt ca si inexistenti ...
Daca zici in portofoliu ca ai facut pentru PUIUT IMPEX S.R.L. mai bine nu mai zici.

E ok sa faci un portofoliu cu clienti cand ai Orange, Vodafone, papaya advertising si alte chestii d-astea pe lista, dar asa cu firme mici sincer sa fiu n-are rost.

Piry, observ ca sectiunea ta de portofoliu inca nu e terminata. Sa inteleg ca astepti sa vine Orange si Vodafone sa iti ceara sa le faci site?

Concluzii ar fi:
1. Octavian are mare dreptate. Si in ceea ce priveste laudele, si in ceea ce priveste clientii si portofoliul.
2. Piry este (ca de obicei) deosebit de critic si de agresiv in exprimarea criticilor. Fapt cu care nu sunt de acord, avand in vedere ca notele date de el la o evaluare de site (pe o scara de la 1 la 10) nu au depasit 6. Poti sa ne arati un site facut de tine la care sa-i dai nota 10? Sa stim si noi ca vorbesti in cunostinta de cauza. Daca nu, atunci las-o mai moale.
3. Site-ul intr-adevar are mari probleme la capitolul design. Si asta e un mare minus in cazul unui site care ofera doar continut, nu functionalitate. Daca era vorba de functionalitate si aceasta era foarte buna (oferea utilizatorului ce doreste) se trecea mai usor peste deficientele de design. Sfatul meu cygraphics, fa un redesign. Gasesti tone de template-uri gratuite pe net sau altele pe bani care sa le folosesti ca inspiratie. Spor la lucru.
Sus  
cigraphics

Data înscrierii: 08/Iul/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Mar Iul 31, 2007 1:27 pm    Titlul subiectului:  

nu astept laude
astept sfaturi pentru imbunatatire
l-am facut table based ca nu avea rost sa il fac cu div daca va uitati in sursa o sa vedeti ca e facut din 2 parti

hai sa ma leg si eu de tine domnule Piry

cu ce este mai atractiv situl http://www.piry.net/ sau acesta http://www.workwithpiry.com/ fata de http://www.djgraphik.ro ???

a si in plus nu sunt webdesigner eu programez mult in php/mysql/ asp/sql
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mar Iul 31, 2007 8:37 pm    Titlul subiectului:  

Hey hey, alea sunt site-urile mele personale ...

Daca vreti sa faceti o comparatie, cand imi fac eu un site pentru DJ Cutzu-Schiop o sa va anunt.

Nu ai cum sa compari un site de dating cu unul de gatit.

Ti-am zis, compara-l cu alte site-uri de dj (dj mai mari, nu neakalu) si o sa ajungi la aceeasi parere ca mine, anume una proasta.
Sus  
vectorialpx

Trimis: Mie Aug 01, 2007 7:56 am    Titlul subiectului:  

cigraphics, eu nu as fi facut comparatia asta... 8O pentru ca esti in pom referitor la cod xHtml, design si content iar site-ul lui piry e frumos [nu foarte], valid [strict, chiar] si are content atat cat trebuie [fiind un site de prezentare]

dar... asta e un offtopic si, cum s-a scris si mai sus, nu se compara site-uri cu teme diferite
in fine... sa zicem ca piry n-a comentat multe din modestie :lol:

Sa revenim la thread, fara suparare:
1. text prea mare
2. contraste nepotrivite [sa nu zic urate] - rosu pe albastru [fie chiar si unul inchis]
3. ce legatura au blocurile de jos cu dJ-ul nostru [e turist, sau ce?] 8O [raspuns: umplutura]
4. cod html oribil [exemplu concret: '<div style="font-family:Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:20px; font-style:normal; font-weight:normal;"><span style="color:#FF0000;">']
5. invalid [nu mai zic, ca n-are rost. S-a certat lumea prea mult p-aici ca sa mai vorbesc de asta]
6. http://www.djgraphik.ro/index2.php?p=mamaie = index
7. observ ca e generat cu DrW... de ce la "booking" cand dau submit imi face si refresh si imi da si alert?... ori folosesti client-side [nu trebuie evitata partea de server] si esti util ori o lasi server-side si oferi mesaj de eroare: "Bah, vezi ca ai gresit X camp!". Daca am JS disabled nu primesc nici un mesaj de eroare... nici redirect... nothing.

prea multe nu sunt de evaluat pentru ca e gol si nu are nici content nici programare...

Bafta si spor la treaba!
Sus  
kio

Data înscrierii: 29/Oct/2006

Trimis: Mie Aug 01, 2007 11:12 am    Titlul subiectului:  

http://www.djgraphik.ro/affiliates.php?id=34
Citat: Hack atempt.
One more try and you'll get banned.
Where's my ban?
Sus  
mihaitha

Trimis: Mie Aug 01, 2007 11:25 am    Titlul subiectului:  

Pirahna a scris: Daca vreti sa faceti o comparatie, cand imi fac eu un site pentru DJ Cutzu-Schiop o sa va anunt.

Nu ai cum sa compari un site de dating cu unul de gatit.

Ti-am zis, compara-l cu alte site-uri de dj (dj mai mari, nu neakalu) si o sa ajungi la aceeasi parere ca mine, anume una proasta.

Daca ai compara si tu www.workwithpiry.com cu (de exemplu) www.2advanced.com ce parere ai avea de al tau? Sunt amandoua site-uri de prezentare a unei firme de web design.
Sus  
ADYRS

Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca

Trimis: Mie Aug 01, 2007 12:08 pm    Titlul subiectului:  

Hai bai ...terminati!
@mihaitha daca nu lucrezi in design cere atunci doar pareri legate de programare! nu te oftica daca iti spune omu vede in fata ca siteul n-are nimic special! nu fi copil!
Sus  
vectorialpx

Trimis: Mie Aug 01, 2007 12:49 pm    Titlul subiectului:  

mihaitha, fara suparare, ai inceput o cearta [la care as dori ca piry sa nu mai raspunda]...

am citit intreg thread-ul si n-am observat ca te-ar fi deranjat cu ceva. Nu evaluam piry.net [pentru care nu am nici o simpatie din motive de simplitate dar apreciez codul html] ci www.djgraphik.ro [care mi se pare facut de un copil de clasa a 10-a care abia a vazut web-ul... si caruia-i urez spor la treaba]
nu stiu ce aveti voi in comun [personal sau nu] dar... nu e frumos...

keep going "on" the thread!
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mie Aug 01, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului:  

octavian.. eu nu stiu de ce lasi discutiile sa continuie cand stii foarte bine ca acest super site incalca regulile forumului.. doar de dragul discutiilor in contradictoriu.Chiar crezi ca ai sa faci abuz de functia de moderator? draq de treaba...
Sus  
cigraphics

Data înscrierii: 08/Iul/2006
Locație: Pitesti

Trimis: Joi Aug 02, 2007 12:22 am    Titlul subiectului:  

am primit pozele

codul html o sa il fac mai frumos cu css ca situl l-am facut in 3 ore in graba ca nu am avut timp dar de asta ce ziceti www.e-abc.ro tot eu l-am facut complet php/mysql daca tot ziceti ca nu stiu nimik
Sus  
mihaitha

Trimis: Joi Aug 02, 2007 9:07 am    Titlul subiectului:  

OK, o sa incetez ca se pare ca deranjez pe altii mai mult decat m-a deranjat piranha pe mine. Singurul motiv pentru care am fost iritat a fost atitudinea lui (ca de obicei, superioritate extrema, exprimarea evaluarii in niste termeni la limita insultei) si parerea mea e ca nu e indreptatit sa faca chestia asta, indiferent cate posturi are pe forum. Cat timp nu mi-a demonstrat ca este atat de bun in design cum se crede, nu ii permit. Daca imi iau ban pe forum pentru asta... asta e, libertatea romaneasca. Desi conform regulilor forum-ului (daca as fi fost eu moderator) ar fi trebuit el sa primeasca ban pentru insultarea unui alt membru. Eu asa consider.

Am incheiat.

//LE: ADYRS, uita-te mai bine cine a deschis threadul.
Sus  
vectorialpx

Trimis: Joi Aug 02, 2007 9:22 am    Titlul subiectului:  

daca vreti sa scuipati moderatoru`, va invit si pe voi la
http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=12786

acum, o sa inchid thread-ul pentru ca parerile au fost spuse...

Mascka, odata ce omul nu a zis clar ca site-ul e in constructie [in site nu am vazut nimic, doar ca e pagina goala] si a postat pentru evaluare, nu pot sa inchid thread-ul pentru ca are pagini goale [poate "nu are informatii" sau "urmeaza un udate"]...

a postat, s-a evaluat... sau... nu prea s-a avut ce :?

edit // cigraphics, nu am zis ca nu stii nimic... am zis ca nu ai aratat nimic...

oricine poate sa faca un "site" in 3 ore...
...dar ma intreb: de ce l-ai postat aici?
Raspuns: lipsa de ocupatie!
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2