Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Google AdSense
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
andreii_cristian

Data înscrierii: 25/Iul/2007

Trimis: Mie Iul 25, 2007 12:40 pm    Titlul subiectului: Google AdSense  

Salutare ...mai fratiilor .. cum trebe completat formularu ala de inscriere la AdSense... in ce limba .. (adik in engleza chiar dak situ e romanesc) am incercat sa ma inscriu de cateva ori da nu primesc nici un raspuns de la ei ... oare dc ?.. imi trimit doar mailu ala de verificare si intru acolo imi spun sa astept 1-2 zile si atat..... aore ce gresesc.. am auzit ca ar trebui sa folosesc adresa -altui site pt a ma inscrie ... care sunteti mempri si ma puteti ajuta .. pls
Sus  
pehashpist

Data înscrierii: 08/Feb/2007

Trimis: Mie Iul 25, 2007 3:35 pm    Titlul subiectului:  

problema e la ei ... am vazut multi si pe SP plangandu-se ca nu le activeaza conturile...
habar n-am de ce dar se pare ca nu mai au timp de noi :lol:
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Mie Iul 25, 2007 4:44 pm    Titlul subiectului:  

cand m-am inscris eu anul trecut la ei, regula era ca sa ai cel putin un site in engleza ca sa iti activeze contul... dupa aia puteai sa pui codul de reclama si pe subdomenii in alte limbi... cel putin eu asa am, site-ul principal este si in engleza si subdomeniile sunt in romana...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google
Pagina 1 din 1