Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

mysql nu mai merge
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
lee

Data înscrierii: 20/Mar/2004

Trimis: Mar Aug 24, 2004 2:20 pm    Titlul subiectului: mysql nu mai merge  

pe un windows xp totul mi-a mers bine pina mi-am bagat internetul cablelink de la rds. pt. ca nu-mi mergea placa de retea(o placa planet cumparata acum 2 saptamini) si nu ma lasa calculatorul sa setez din network connections legatura la internet, am dezinstlat apache-ul, mysql-ul, php-ul (oricum vroiam sa pun ultimele versiuni) si antivirulsul. coincidenta sau nu totul a functionat perfect. apoi am instalat mysql-ul si imi zice cind incerc sa ma conectez "Error 2003 Can't connect to MySQL server on 'localhost'".
cind rulez winmysqladmin.exe(ala cu semaforul) la setari imi da numele calculatorului si ip-ul calc. meu 82.77. ...(alocat de rds) la 'local ip address' in loc de 127.0.0.1 si nu vrea sa functioneze. am vazut ca trebuie modificat my.ini care la mine are doar doua linii(server=c:\... si queryinterval=10) si sa pun adresa ip-ului localhost dar nu vreau sa stric iar ceva pt. ca m-am chinuit vreo 3 ore sa setez o legatura la internet.
am instalat si apacheul 1.3.23 si php-ul 4.3.8 si au mers din prima la testul http://localhost/ sau http://127.0.0.1/
apropo, am mysql 4.0.20d
mersi
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Instalare
Pagina 1 din 1