|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
mirlila
Data înscrierii: 06/Sep/2005
|
| Trimis: Vin Iul 20, 2007 11:57 am Titlul subiectului: Redirect permanent (301) pt pagini care nu mai exista |
|
|
Salut. Lamuriti-ma si pe mine:
Dpdv al Google, daca fac redirect de la o pagina care nu mai exista ( dar era listata in google pe pozitii fruntase) catre o pagina noua este ok? Penalizeaza googel aceast lucru? Asta in conditiile in care pagina noua are aceeasi tema cu pagina veche, dar continutul si layoutul diferite intrucatva.
Probabil ca google va scoate din listele lui linkul catre pagina inexistenta, dar pana atunci noua pagina sa beneficieze de rank-ul celei vechi. Inca ceva: daca se face acest redirect, este posibil ca pagina veche sa ramana in listele google si de aici inainte?Zic asta pt ca imi imaginez ca google "ajungand" la linkul vechi, il viziteaza si prin redirect ajunge la pagina noua, reala, si atunci poate ca el crede sau accepta ca din linkul paginii vechi ajungi la o pagina reala.
Multumesc si astept o lamurire dinpartea celor care stiu depsre ce este vorba. |
|
| Sus |
|
Magic
Data înscrierii: 01/Dec/2005
Locație: Targu-Jiu
|
| Trimis: Vin Iul 20, 2007 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da ... daca faci prin 301 ... e ok ... sa nu faci prin javascript ... |
|
| Sus |
|
aboteanu
Data înscrierii: 05/Apr/2006
|
| Trimis: Vin Aug 10, 2007 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca faci cu permanent redirect, google scoate pagina veche din listinguri si pune pagina noua. PageRank-ul este transferat catre noua pagina.
Asta pentru ca intelege redirectul ca 'pagina a fost mutata in alta parte dar e aceeasi' |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|