|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Sâm Noi 17, 2007 1:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cristi sa nu uiti de :
- mouseover pe link-uri, arata urat albastrul ala inchis (sau nu ai pus textul alb )
- background-color pe input-uri (text si submit) !!!
Mersi :D |
|
| Sus |
|
oceans
Data înscrierii: 13/Noi/2007
Locație: qosmio
|
| Trimis: Sâm Noi 17, 2007 2:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
uite o mica problema ar fi in submeniul "Intra in comunitate" (www[dot]phpromania[dot]net/info/inscriere) dupa ce introduci datele in toate campurile necesare nu ajunge nici un email desi se specifica: dupa inregistrare vei primi un email cu linkul de validare.. Problema e ca orice as introduce ma duce la "Harta site"(exista doar validare js) si cred ca normal ar fi sa imi arate o eroare ceva ca sa stiu daca am introdus ceva gresit si viceversa(sa imi zica ca am reusit sa ma inregistrez si sa astept emailul).
Alta problema ar fi aici www[dot]phpromania[dot]net/forum/index.php unde meniul apare ciudat(inghesuit) din cauza css-ului probabil(in toate celelalte sectiuni ale meniului apare bine numai la Forum apare 'naspa')
//later edit: acum am remarcat ca nu pot sa-mi modific profilul www[dot]phpromania[dot]net/forum/profile.php?mode=editprofile, la Profile Information orice as introduce nu vrea sa salveze, numai la Preferences pot sa modific si se pastreaza optiunile |
|
| Sus |
|
clubd
Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Rovinari
|
| Trimis: Mar Noi 20, 2007 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fara sa intru in amanunte, mi se pare mai greu de urmarit in urma modificarilor suferite, ma deranjeaza la ochii... prea mult albastru :) in rest la cat mai multe posturi |
|
| Sus |
|
cristi
Data înscrierii: 26/Mai/2002
Locație: Timisoara
|
| Trimis: Mar Noi 20, 2007 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Putem sa incercam si alte culori :). Ai vreo idee? |
|
| Sus |
|
saitek
Data înscrierii: 23/Sep/2007
|
| Trimis: Mar Noi 20, 2007 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mie imi plac culorile,si hoveru de la linkuri inafara de la Creeaza subiect nou si etc,de acolo trebuie scos,in rest ii ok...,Ati putea deasemenea butoanele de la Cautare, Profil,Membrii etc sa le schimbati,ca se vede la colturi albul ala :wink:
//Offtopic Cristi
Locație: Timisoara :lol: Ah de stiam eu cand stateam in Romania,tot in Timisoara am stat si eu :roll: ,Sagului? |
|
| Sus |
|
carco
Data înscrierii: 27/Mai/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mie Noi 21, 2007 7:10 am Titlul subiectului: |
|
|
clubd a scris: fara sa intru in amanunte, mi se pare mai greu de urmarit in urma modificarilor suferite
Subscriu, acum se vad mult mai greu thread-urile cu mesaje necitite, culoarea acelui icon e prea apropiata de restul culorilor. Ar trebui ceva contrastant, ceva care sa-ti sara in ochi, de ex. un orange. |
|
| Sus |
|
clubd
Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Rovinari
|
| Trimis: Mie Noi 21, 2007 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
mai trebuie uitat si aici
http://img263.imageshack.us/my.php?image=imgnm5.jpg |
|
| Sus |
|
oceans
Data înscrierii: 13/Noi/2007
Locație: qosmio
|
| Trimis: Lun Noi 26, 2007 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mersi ca s-a rezolvat problema cu meniul si modificarea profilului. La "Intra in comunitate" am incercat si aceiasi problema ma trimite la "Harta site" fara sa-mi zica daca am introdus ceva gresit sau un mesaj de confirmare.
Culoarea de a:hover la icons(images/icon_*, post_lang.gif, reply_lang.gif) este prea inchisa, ar merge mai bine un albastru mai deschis decat cel de acum. In rest alte probleme nu am observat. |
|
| Sus |
|
PET
Data înscrierii: 20/Aug/2003
|
| Trimis: Mar Noi 27, 2007 12:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Noua interfata este foarte frumoasa, totusi ar fi o idee si schimbarea forumului in vBulletin. phpBB suge la greu. O fi el free si open-source dar suge. |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Mar Noi 27, 2007 4:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
PET a scris: Noua interfata este foarte frumoasa, totusi ar fi o idee si schimbarea forumului in vBulletin. phpBB suge la greu. O fi el free si open-source dar suge.
Mie imi place mai mult phpBB decat vBulletin |
|
| Sus |
|
PET
|
| Trimis: Mie Noi 28, 2007 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna a scris: PET a scris: Noua interfata este foarte frumoasa, totusi ar fi o idee si schimbarea forumului in vBulletin. phpBB suge la greu. O fi el free si open-source dar suge.
Mie imi place mai mult phpBB decat vBulletin
si ce exact iti place la el? Ce vantaje are phpBB fata de vBulletin? |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Mie Noi 28, 2007 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
PET a scris:
si ce exact iti place la el? Ce vantaje are phpBB fata de vBulletin?
In primul rand e deja instalat si functional. :D
De spam vad ca am scapat, la fel si cu robotii.
Cautarea merge, merge sa postez, merge sa deschid subiecte noi, merge sistemul de mesagerie privata, profilele, notificarile ... totul este functional si se misca cum trebuie. Eu ma declar foarte multumit.
Nu intotdeauna cel mai performant / puternic / scump script e cel mai bun.
Sa iti amintesc ca tu ai scris
PET a scris: Noua interfata este foarte frumoasa, totusi ar fi o idee si schimbarea forumului in vBulletin. phpBB suge la greu. O fi el free si open-source dar suge.
si totusi nu ai adaugat macar un singur motiv bun pentru care am trece la vBulletin. |
|
| Sus |
|
PET
|
| Trimis: Mie Noi 28, 2007 1:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pentru ca e mai rapid, pentru ca are ajax, pentru ca are mai multe features utile pe care eu unul le folosesc, pentru ca e mult mai customizabil, pentru ca pot sa atasez fisiere, pentru ca stie sa faca thumbnail la fisierele atasate, pentru ca am search mult mai bun, pentru ca pot sa fac search si intr-un topic, pentru ca pot sa dau link direct catre un post, pentru ca poate arata mai bine, pentru ca box-ul de postare e mult mai avansat, etc etc |
|
| Sus |
|
Pirahna
|
| Trimis: Mie Noi 28, 2007 1:28 am Titlul subiectului: |
|
|
PET a scris: Pentru ca e mai rapid, pentru ca are ajax, pentru ca are mai multe features utile pe care eu unul le folosesc, pentru ca e mult mai customizabil, pentru ca pot sa atasez fisiere, pentru ca stie sa faca thumbnail la fisierele atasate, pentru ca am search mult mai bun, pentru ca pot sa fac search si intr-un topic, pentru ca pot sa dau link direct catre un post, pentru ca poate arata mai bine, pentru ca box-ul de postare e mult mai avansat, etc etc
Mie PHPBB mi se pare destul de rapid, nu simt nevoia sa postez pe ceva MAI rapid. Mult mai customizabil ? Pai ce customizari mai ai nevoie ?
Atasezi fisiere ... mie nu-mi foloseste asta ca n-o sa atasez un php (si nu ar trebui sa ne lase sa atasam fisiere d-astea dubioase), si la capitolul imagini am propriul site de hosting de imagini pe care il folosesc cand am nevoie sa adaug o poza.
Link direct catre un post ? Pai aici de ce nu poti ? Ia uite. Arata mai bine ? Pai PHPRomania tocmai trece printr-un redesign acum, de ce ar arata mai bine aceeasi chestie pe un vBulletin ?
Boxul de postare e mult mai avansat ? Pai si ai nevoie de sute de culori, tipuri de fonturi, etc etc ? Ai destule unelte pentru postare si pe PHPBB, pe care eu personal nici nu prea le folosesc.
Si nici de search intr-un topic nu vad de ce ai nevoie, ca in medie topicurile nu depasesc 15 raspunsuri pana se rezolva treaba, deci poti sa apesi ctrl+f.
Inca nu vad un motiv destul de bun pentru care PHPBB nu este un forum perfect pentru comunitatea asta, si vBulletin este. Din cate stiu nu s-a plans nimeni in cei 3 ani de zile de cand sunt aici, pentru ca nu au motive.
rog un moderator sa faca un split la topicul asta, de cand a inceput treaba cu "bleah, phpbb", ca o astfel de discutie nu isi are locul intr-un topic legat de noua versiune a phpromania |
|
| Sus |
|
PET
|
| Trimis: Mie Noi 28, 2007 1:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Pirahna, eu vreau viteaza. Daca vreau sa atasez o imagine n-am chef sa ma duc pe alte 2 site-uri, sa stau si pe-acolo, sa iau link, sa pun. Cand zic de box mai puternic nu ma refer la culori, ma refer la cum stie sa faca select la text, si mi-e mult mai ok daca vreau sa folosesc bold, code, italic.
Sarch in topic daca vreau sa catu chiar ceva anume. cat despre fisiere atasate poate sa fie util....si din nou iarasi n-am chef sa ma duc pe alte site-uri.
E adevarat ca ce a fost pana acum a fost ok, nu e nevoie de mai mult pe acest forum, doar ca na, cum am fost admin de forum multa vreme, nici n uvreau sa ma gandesc cat de fain e pannelul de admin in phpBB si cand de mult timp iti ia sa fac upgrade daca ai fisiere modificate, ca sa nu mai zic cum e daca vrei sa atasezi un mod :)
Oricum, m-am obisnuit asa mutl cu vBulletinul incat sunt anumite lucruri care pur si simplu sunt mai bune, chiar daca nu par asa importante. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|