Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

www.basarabeni.ro
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
sasha

Data înscrierii: 01/Iul/2005
Locație: Timisoara

Trimis: Mar Iul 17, 2007 2:29 pm    Titlul subiectului: www.basarabeni.ro  

Salutare tuturor!
http://www.basarabeni.ro/ este un site creat de mine, partea cu programarea - in totalitate, la design doar un pic am mai modificat dintr-un template gratuit de pe net.
Este un site cu stiri la zi si informatii utile, adresat tinerilor din Republica Moldova care vin la studii in Romania (si nu numai).

Nu vreau sa ma laud cu cu el; nu-i atat de complex pe partea de programare.
Pur si simplu vreau pareri / recomandari / critici / aprecieri, etc.
Daca va fi cazul voi lucra la modificarile acestuia; vreau doar ca utilizatorul sa fie multumit!

Merci!
Sus  
lixor

Data înscrierii: 10/Feb/2005
Locație: craiova

Trimis: Mie Iul 18, 2007 11:48 am    Titlul subiectului:  

la o prima vedere, ca si vizitator imi place site-ul, este simplu, nu prea incarcat... ca designer las pe altii, nici eu nu prea ma pricep.
oricum vroiam sa-ti dau doar un sfat. ce este cu splash page-ul ala? vrei sa faci altceva pe pagina index? ai alte planuri? atunci este ok. altfel in cazul de fata nu se justifica. nu-si are rostul sa pui site-ul la un click distanta dupa ce eu deja ma gasesc pe site. de asemenea scoate "informatii utilizator", nu intereseaza pe nimeni pe ce ip este. poti folosi spatiul in alt scop ori daca nu elimina-l de tot, va fi mai aerisit... de asemena la newsletter, nu trebuie sa dai explicatii celor cu mail.ru, lasa doar "nota" fara alte explicatii
Sus  
sasha

Trimis: Mie Iul 18, 2007 12:12 pm    Titlul subiectului:  

Da, pe prima pagina vreau sa fac ceva de genul "categoriile site-ului" si din fiecare sa public ultimile informatii.

:) Intr-adevar nu intereseaza pe nimeni detaliile IP ale compului la care se afla :P

Merci pentru remarci, lixor :)
Sus  
UzZzY

Data înscrierii: 11/Iun/2004
Locație: Undeva, departe

Trimis: Mie Iul 18, 2007 2:16 pm    Titlul subiectului:  

Frumos imi place, ai putea insa sa faci un un rss la el ca tot se poarta
Sus  
asdirc

Data înscrierii: 07/Aug/2007

Trimis: Mar Aug 07, 2007 10:52 pm    Titlul subiectului:  

mie mi se pare ok doar ca ma streseaza prima pagina catrebe sa dua click pe baneru din mijloc... ar fi mai fain sa scoti pagina aia
Sus  
crivion

Data înscrierii: 10/Apr/2007
Locație: Somewhere

Trimis: Mie Aug 08, 2007 8:58 am    Titlul subiectului:  

e ok, nici prea incarcat nici prea pustiu, daca ai scoate pagina aia de "intro" ar fi si mai bine si te-ar ajuta si la seo
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Mie Aug 08, 2007 2:54 pm    Titlul subiectului:  

pune culoare de background la input-uri.
Sus  
sasha

Trimis: Joi Aug 09, 2007 6:22 pm    Titlul subiectului:  

Va multumesc tuturor pentru sugestii! :)
Sus  
vatavua

Data înscrierii: 12/Oct/2007

Trimis: Sâm Oct 13, 2007 1:09 am    Titlul subiectului: CMS ceva?  

Nu era mai simplu sa utilizezi un CMS (Content Management System)? Sunt multe fiecare mai bune sau mai putin bune. Totodata iti rezolvai si problema RSS-ului si ale altor componente.
Sus  
sasha

Trimis: Dum Oct 14, 2007 2:04 pm    Titlul subiectului:  

@vatavua
CMS-urile... ori is prea complicat de folosit, ori sunt prea simple si cu putine optiuni. Iar RSS-ul... e super usor de facut. :) O sa il bag cand gasesc ceva mai mult timp liber.
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mar Oct 16, 2007 11:59 am    Titlul subiectului:  

la un site de stiri mai putin conteaza designull tu sa urmaresti sa il optimizezi ca la carte.. da o singura chestie e deranjanta.. cautarea.. io vreau sa raman pe site la tine.. de ce ma gonesti pentru 0.2 centi cat o fi valorand clik-ul meu??
Sus  
sasha

Trimis: Mar Oct 16, 2007 12:53 pm    Titlul subiectului:  

Ai dreptate Mascka. Insa nu vreau sa se faca cautarea cu "LIKE" ci cu "FULLTEXTSEARCH" (cred ca asa se numeste) :oops: Si e cam greu de invatat. Apoi sa mai fie si "highlight" pentru cuvintele cautate... Banuiesc ca asta se face cu un script... JavaScript?

Studiez acum si "un pic" de SEO :) E nevoie de multe imbunatatiri la site. Sper ca in iarna sa scot "versiunea 2.0" :lol:

Salutare! :)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Evaluare site
Pagina 1 din 1