|
Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Comunitatea PHP Romania
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cristi_boy
Data înscrierii: 26/Feb/2006
Locație: Galati
|
| Trimis: Dum Feb 26, 2006 10:58 am Titlul subiectului: caut cunoscator php, mysql si un grafician din galati |
|
|
Salutare tuturor si respect pentru comunitatea php din Romania!
Eu nu prea stiu php (adik am reusit sa imi instalez tot ce imi trebuie, functioneaza si am si modificat cateva chestii prin unele scripturi facute de altii asa ca sa vad care e treaba), stiu ceva html, am prins ideea cu phpMyadmin, stiu algoritmica (am predat pascal 1,5 ani in tinerete), am 28 de ani....
In schimb am o idee pentru un joc online (inspirata oarecum dintr-un joc pc foarte cunoscut si cu popularitate mare).
Doresc sa colaborez cu un programator php si mysql si un grafician pentru interfata, preferabil din Galati.
De ce sa ma dau mare si tare, stiu sa pun o poza pe un html, dar nu e totuna sa ai o sclipire si o viziune grafica deosebita.
Astept sa postati aici raspunsurile voastre, va cer confidentialitate dupa inceperea colaborarii, si va multumesc anticipat. |
|
| Sus |
|
cristi_boy
Data înscrierii: 26/Feb/2006
Locație: Galati
|
| Trimis: Lun Feb 27, 2006 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
vad ca nu raspunde nimeni.
ok, poate sa nu fie neaparat din galati. colaboram prin internet.
astept raspunsuri. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou
|
| Trimis: Lun Feb 27, 2006 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca e pe gratis , nu ma bag :D
am si eu propriile idei de jocuri :)
(am raspuns doar ca sa ma aflu in treaba , sa nu zici ca nu ti-a vazut nimeni topicul) |
|
| Sus |
|
Angelin
Data înscrierii: 10/Apr/2006
|
| Trimis: Sâm Noi 10, 2007 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunt student in Galati, am un job part time ca programator PHP, in masura in care mai ramane timp si pentru un proiect ca asta... Discutam.
YM: codename_archangel_313 |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|