Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Recomandare Hosting Din Lista
Vezi mesajul original
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Joi Iul 12, 2007 1:17 am    Titlul subiectului:  

Uita-te la google cati terrabytes au disponibili pe fiecare cluster.
Uita-te ca e 150$ un hdd de 500 de gb.
Uita-te ca eu chiar daca am conturi la ambele companii, si detin cativa terra de spatiu, am umplut pana acum maxim 20 de giga.

Deci aia 300 de giga de la fiecare RAR sunt umpluti.
Si cum fiecare server poate sa aiba cate 4 hdd-uri sau chiar 8 ... a cate 1 terra fiecare ... nu prea e problema.

Au multe servere oricum. Deci isi permit sa ofere spatiul ala ... deci nu e pacaleala. Ca la noi astia nu-s in stare sa ofere astfel de "cantitati", e alta treaba. La noi in Romania daca se ofera asa ceva chiar ca te miri si zici ca e teapa.
Sus  
XCoder

Data înscrierii: 18/Iul/2005

Trimis: Sâm Iul 14, 2007 11:00 pm    Titlul subiectului:  

Arunca un ochi si aici http://oklop.com/ro/?page=linux-hosting . Eu am de la ei si sunt multumit.
500MB la 7,49 lei/luna si
1 Gb la 12,99 lei.

Stiu, la inceput si eu am fost scepti vazand pretul ... dar chiar e OK.

Cu CPanel, MySQL + factura si tot ce trebuie.
Numai bine.
Sus  
Pirahna

Trimis: Sâm Iul 14, 2007 11:06 pm    Titlul subiectului:  

Adica vine cam 10$ / luna pentru 2 giga ?
Pai nu merita banii astia.

Sincer ... in aia 2 giga imi bag blogul de 3 ori si i-am umplut.

Daca ai un site, o comunitate ceva, cu mai multi useri o sa depasesti aia 2 giga relativ usor (poze, mult text, alte fisiere) ...
Oferta asta e buna pentru site-uri mici care nu consuma si n-au nevoie.

Si totusi eu prefer sa dau 8$ / luna in strainatate pentru 50-100 de giga decat pe 2 giga.
Sus  
XCoder

Trimis: Sâm Iul 14, 2007 11:33 pm    Titlul subiectului:  

Ehe ... pai daca tu zici ca asta e o oferta slaba .. atunci de restu ce sa mai zicem. In realitate ... e destul de ok ce zici tu ... insa eu vroiam decat sa-i raspund omului (@alexnestian) relativ la cerinta lui 500mb-1gb de spatiu si MySQL parca vroia si sa fie ok privind downtime & stuff.

Daca vrei cu adevarat 100GB de spatiu si chestii mai extinse si eu sunt de parere ca mai bine iti iei un server cu totu fie el virtual sau nu ...

P.S. M-ai facut curios sa vad ce ai tu asha mare pe blogu tau care-l bagi in 2GB de spatiu de 3 ori ... adica 700MB ar avea blogu tau ... hmmm ...
vad ca scrie "There are 567 posts and 4,018 comments, thrown around in 8 categories. ". Hmmm un Wordpress are ~4MB dezarhivat ... restul de 700MB sunt textele ... dubios :) .. poate or fi mari ... foarte mari .. ca poze vad ca nu ai.
Sus  
Pirahna

Trimis: Dum Iul 15, 2007 5:11 pm    Titlul subiectului:  

Citat: Hmmm un Wordpress are ~4MB dezarhivat ... restul de 700MB sunt textele ... dubios Smile .. poate or fi mari ... foarte mari .. ca poze vad ca nu ai.
Am destule poze, doar daca nu sunt pe prima pagina asta nu inseamna ca nu sunt. Si nu e wordpress, e bazat pe wordpress.

Eu inca sunt de parere ca nu merita in Romania sa iei hosting de genul asta, e scump.
Daca vrei sa-ti iei un terra ce faci ?
Sus  
XCoder

Trimis: Dum Iul 15, 2007 5:17 pm    Titlul subiectului:  

Ok, revin ... eu ii dadeam omului o solutie pt ce are el nevoie ... si dupa cum ti-am zis ... daca ai nevoie de 1 terra atunci nu cred ca se mai pune problema de shared host ... ci de servere sau clustere intregi dedicate. Oricum eu sunt curios ce site din RO (al unuia care bantuie pe PHPRomania) are 1 terra ... e numai o curiozitate :D
Sus  
Pirahna

Trimis: Dum Iul 15, 2007 5:17 pm    Titlul subiectului:  

Daca mai astepti 5-6 ani, o sa fiu eu ala :lol:
Sus  
XCoder

Trimis: Dum Iul 15, 2007 5:19 pm    Titlul subiectului:  

Hmm ... deci o sa fii al doilea .. eu planuiesc asta in max 2 ani :D
Sus  
adyre

Data înscrierii: 06/Dec/2004
Locație: Buzau

Trimis: Vin Aug 24, 2007 3:33 pm    Titlul subiectului:  

Pirahna, cred ca am citi gresit dar u vorbesti de piry la pers a 3a.. nu esti u piry?

PS: Sa fim seriosi. Cand ai nevoie de atat spatiu nu prea te lasa inima sa alegi hostul altuia.. Parca te-ai orienta sa vezi care e cel mai puternic server ce ti-l poti permite si cat te costa un ab la net de asemena avengura.

PS: Cu ce poti ocupa un TERRA? Chiar sunt foarte curios. Cu un blog, pentru pentru asa ceva tre sa bagi milioane de poze.. ca pozele consider ca trebuiesc optimizate pentru WEB, nu pui un JPEG de 5 MB.

In fine, pentru mine e EXAGERAT atat spatiu.
Sus  
dojo

Data înscrierii: 25/Ian/2006

Trimis: Sâm Sep 01, 2007 4:31 pm    Titlul subiectului:  

daca ai un site "simplu" nu ai nevoie de mai mult de 100 de megi. In rest platesti aiurea.

Un forum marisor NU are nevoie de 2 GB spatiu. Wtricks.com de pilda sta pe 150 MB si consuma max. 3 GB pe luna bandwidth. nu stiu zau ce hostati voi ed aveti nevoie de un HDD intreg :D

Eu zic ca iesi mai bine daca iti iei resell pe banii astia. Si asa iti poti pune mai multe situri acolo, nu doar unul ... eu dau 10 USD pe un resell in USA si sunt super OK.

De MXhost nu prea am de zis rele, sunt de 2 ani pe servere...
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2