Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Proiect interesant! [URGENT]
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Death Cruzer

Data înscrierii: 09/Iul/2007

Trimis: Mar Iul 10, 2007 9:19 am    Titlul subiectului: Proiect interesant! [URGENT]  

sall am si eu un proiect cu un mic rpg!! si as avea nevoie sa faca urmatoarele:

sa aiba utilizatorul 4 obtiuni! fiecare obtiune va ava o rata de reusita care va creste cand utilizatorul va folosi de mai multe ori aceias obtiune(e vorba de furat masini)si cand acesta va reusi sa fure masina sa i se duca in garaj care va fi o pagina noua sau nu voi decideti apoi inca un script in care sa se faca curse intre useri pe bani sau pe masina!

astept oferte de pret si timp pentru acest script
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Joi Iul 12, 2007 1:04 pm    Titlul subiectului:  

da si tu mai multe detalii, proiectul tau e deja facut si mai vrei inca un script care sa faca ce ai spus mai sus sau e ceva nou si trebuie inceput de la 0. in cat timp vrei sa fie gata?
Sus  
Death Cruzer

Data înscrierii: 09/Iul/2007

Trimis: Joi Iul 12, 2007 1:57 pm    Titlul subiectului:  

proiectul e facut si mai vreau un script! cat mai repede!

nu ai nevoie sa te conectezi la baza mea de date si sa ai acces la site?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Oferta/Cerere proiecte
Pagina 1 din 1