| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Louis
Data înscrierii: 15/Feb/2006
|
| Trimis: Sâm Iul 07, 2007 10:28 pm Titlul subiectului: Conversie PSD -> XHTML/CSS |
|
|
| Caut colaboratori care sa imi furnizeze proiecte de conversie (slice-uire) PSD -> XHTML/CSS (coduri valide). Lucrez de mai bine de un an in xhtml si css, reusind sa acumulez un portofoliu destul de mare de designuri codate in xhtml/css. Pentru portofoliu, click http://www.naturalpixel.net/portofoliu-site-uri-realizate.htm |
|
| Sus |
|
kleampa
Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Sâm Iul 07, 2007 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ar fi bine si daca ai spune un pret mediu sau cel putin un pret pe ora |
|
| Sus |
|
Louis
|
| Trimis: Dum Iul 08, 2007 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
| Pretul variaza foarte mult in functie de complexitatea proiectului. Nu lucrez la ora, ci la proiect (chiar nu am contorizat sa vad cate ore imi ia pentru un proiect). Oricum, sunt deschis negocierilor, reducerilor pentru pachete mai mari de proiecte. |
|
| Sus |
|
ExcalIbvr
Data înscrierii: 02/Mai/2004
Locație: Oradea
|
| Trimis: Dum Iul 08, 2007 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu faceam treaba asta pentru 150 eur / psd.
Pentru un site de 4 pagini, de exemplu, taxam 150 eur pentru prima pagina si 50 pentru celelalte. |
|
| Sus |
|
Louis
|
| Trimis: Dum Iul 08, 2007 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Tarifele mele sunt ceva mai mici, dar repet, nu pot da un pret fix pana nu vad designul ce trebuie codat cu toate detaliile (cate pagini auxiliare sunt pe langa cea principala, cat de mare e gradul de diferentiere intre pagina principala si paginile secundare, meniuri drop-down (roll-over), numarul de designuri pentru codat si alte detalii semnificative). Astept in continuare oferte de colaborare. |
|
| Sus |
|
Louis
|
| Trimis: Lun Dec 03, 2007 12:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Oferta e inca deschisa. Si pentru ca tot am fost intrebat de tarife, un tarif aproximativ ar fi de 10E/ora. Peste cateva zile voi putea da si facturi pentru serviciile oferite. |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|