| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
HPgeo
Data înscrierii: 10/Mar/2006
|
| Trimis: Vin Iul 06, 2007 10:29 am Titlul subiectului: Calitate hosting |
|
|
Recent am avut ocazia sa testz serviciile oferite de o firma* de hosting din Romania.
Cel mai fericit moment a fost, faptul ca eu nu amchitionat hosting la acea firma*.
Primele zile (o saptamana si cateva zile sau poate doua) totul a fost perfect.
Servicile oferite de acea firma* au inceput incet sa se epuizeze pana ce increderea mea, pentru aceasta firma*, a fost donata la caini.
Problema cea mai complicata este faptul ca eu doream ca pe viitor sa achizitionez un hosting pentru cateva domenii, dar viziunea mea a fost mutilata in ceea ce priveste serviciile acestei firme*.
Situatia a debutat cu ne accesarea site-ul de 3 ori pe zi (dimineata, pranz si seara).
Dupa cateva zile, in care eu am propus efectuarea unei anchete amanuntite, situatia a inceput sa prinda un contur.
Desfasurarea anchetei a fost efectuata prin urmatoarele metode:
- Capturarea de ecran in format video (in momentul in care website-ul nu mai putea fi accesat);
- Interagarea diverselor pesoane din mai multe colturi ale lumii, pentru efectuarea analizei in ceea ce priveste anumite probleme care pot aparea din cauza providerului care ofera servicile pentru connectarea la spatiu numit internet;
- Apelarea serviciului relatii cu clienti (support online).
Desfasurarea anchetei:
1. Prima zi, au fost efectuate cateva capturi de ectan in format imagine, dar dovezi nu puteau fi 100% convingatoare.
In acest sens a fost propus aducerea de dovezi in format video;
2. A doua zi, dovezile au fost capturate, dar nu in totalitate.
Tot in aceasta zi am apelat la servicile de relatii cu clienti si am purtat o discutie despre aceste evenimente, dar concluzia la care am putut sa ajung, a fost una simpla: problema este de la providerul care furnizeaza serviciule pentru connectarea la internet;
3. A treia zi, urmarirea situatiei a fost schimbata (pe baza informatiilor anterioare acumulate in timp).
Ceea ce a fost nou in imbunatatirea desfasurarii evaluarii situatieii, nu putea fi 100% o dovada, dar aceasta a fost terminata cu succes pentru actualizarea anumotor superstiti.
Interogarea animitor persoane din majoritatea tarilor in curs de dezvoltare si deja dezvoltate, in ceea ce priveste connectarea la internet.
Cei interogati au incercat sa acceseze site-ul indicat, dar acestia nu au reusit.
In cele din urma superstita in ceea ce priveste ne accesarea site-ului din cauze provenite de la provider-ul care funrnizeaza serviciile de connectarea la internet a fost elimitata.
Dupa ce efectuarea interogarii persoanelor a fost ternata, am apelat serviciul relatii cu clientii si am atasat/trimis un clip video cu dovezile necesare pentru problemele care au fost generate.
In cele din urma am putut sa ajung la concluzia ca nu hacker-ii au o parte de vina sau anumiti indivizi care detineau o anumita pasiune pentru floodarea acestui site;
4. A patra zi, ancheta sa finlizat cu o concluzie de mutare la alta firma de hosting si ne achizitionarea unui pachet de hosting de catre mine.
In aceasta zi site-ul nu a functionat ca in fiecare zi, iar eu am contactat serviciul relatii cu clientii pentru a stabili problema.
Dar, in cele din urma am inteles ca problam este de la anumite upgrade-uri care sunt efectuate de catre angajatii firmei* la care era hostat site-ul.
Problemele sunt:
- Site ne accesibil;
- FTP ne accesibil;
- Eroare de connectarea la mysql (chiar daca eu nu am chimbat datele de logare pentru server-ul de mysql).
------------------
* - Nu doresc sa dezvalui identitate firmei care ofera hosting...
P.S.
Va rog mult, sa imi indicati o firma de hosting din Romania sau SUA care poate oferi servicii de calitate.
Sunt interesat de un pachet de hosdting care sa aiba inclus trafiic nelimitat sau macar destuol de mult traffic.
Si va pun o mica intrabrea:
Ce parere aveti despre aceasta problema? |
|
| Sus |
|
lixor
Data înscrierii: 10/Feb/2005
Locație: craiova
|
| Trimis: Vin Iul 06, 2007 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu cred ca ar trebui sa dai aici numele firmei. daca tu nu spui, noi nu spunem... nu facem decit sa le permitem sa continue cu astfel de servicii... apoi ne miram de ce nu este ca in alte tari.
referitor la hosting, nelimitat nu prea exista in usa, bluehost.com si dreamhost.com ofera trafic la greu insa din ce am citit si eu pe forumuri fac overselling si le-am evitat.
hostgator este cel mai bun, ti-l recomand. ar mai fi si asmallorange.com. eu am site-uri pe ambele si nu au fost probleme. |
|
| Sus |
|
ADYRS
Data înscrierii: 13/Ian/2005
Locație: Cluj Napoca
|
| Trimis: Sâm Iul 07, 2007 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ti-as indica sa lucrezi cu o firma din Romani! webfactor.ro sunt foarte seriosi! |
|
| Sus |
|
Ali
Data înscrierii: 03/Sep/2007
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
| Poti apela la Romarg.ro, pachetele de hosting includ trafic necontorizat, iar serverele sunt localizate in Romania. |
|
| Sus |
|
Cosmin Chiru
Data înscrierii: 19/Apr/2007
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu as recomanda tuturor Hostgator |
|
| Sus |
|
iulyfigm
Data înscrierii: 04/Oct/2006
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 6:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
webfactor e ok. am la ei de aproape un an si sunt multumit. ;)
edit // dar totusi, ...care este firma ca sa stim si noi de cine sa ne ferim. |
|
| Sus |
|
Pirahna
Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: acasa , in pat
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in strainatate ti se ofera banii inapoi daca nu esti satisfacut. |
|
| Sus |
|
Dodo
Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
www.servage.net
360 GB hosting
3600 GB banda
45 euro / 6 luni
suport tehnic excelent (raspund la ticket in 5-10 minute)
uptime foarte bun
cp: plesk personalizat
cupon: plusone |
|
| Sus |
|
ADYRS
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dodo astia-s romani? Sau care-i faza cu ROMANIA in dreapta sus?
Eu nu vad nici un pachet de hosting acolo!
Cel cu 360GB e reseller? |
|
| Sus |
|
Dodo
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu-s romani, scrie romania pt ca te redirectioneaza pe filiala romania ca sa te taxeze in euro.
Pachetul de 360gb e singurul pe care-l au si nu e reseller dar nu te impedica nimeni sa-ti faci un cpanel care lucreaza prin plesk-ul lor si sa imparti hosting.
Cert e ca sunt cei mai buni pe care i-am folosit pana acum.
Din afara am folosit:
- bluhost
- hostgator
- dreamhost
Din tara am folosit:
- domeniu-ieftin.com (jalnic)
- mxhost (bunicel)
si acum ma multumesc doar cu servage.
PS: Daca folosesti cuponul "plusone" primesti 25gb hosting bonus pe viata. |
|
| Sus |
|
xtzy
Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| La ce ti-ar folosi 360gb pt hosting? |
|
| Sus |
|
UnD3aD
Data înscrierii: 10/Apr/2006
Locație: Cta
|
| Trimis: Lun Sep 03, 2007 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| sa-ti tii filmele pe el :P |
|
| Sus |
|
ADYRS
|
| Trimis: Mar Sep 04, 2007 12:37 am Titlul subiectului: |
|
|
M-ar tenta si pe mine ceva in afara!
Inca nu stiu care e diferenta!:)
Toata chestia e ca nu-mi place sa platesc online si ca am nevoie de suport telefonic! Cand am o problema prefer sa dau un telefon decat sa pun un ticket! E mai lejer!
Momentan lucrez cu webfactor si in ultima saptamana au fost ceva pb dar cred si sper ca s-au rezolvat definitiv!
Mersi Dodo!
UnD3aD tu faci upload la filme (700mb) pe server in Amsterdam sau in USA? :) |
|
| Sus |
|
kyron
Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Mar Sep 04, 2007 8:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Dodo a scris: www.servage.net
360 GB hosting
3600 GB banda
45 euro / 6 luni
suport tehnic excelent (raspund la ticket in 5-10 minute)
uptime foarte bun
cp: plesk personalizat
cupon: plusone
Dodo, daca zici ca il folosesti, poti sa-mi zici daca ofera si SVN ? In prezentarea serviciilor de pe prima pagina nu apare. |
|
| Sus |
|
Dodo
|
| Trimis: Mar Sep 04, 2007 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
@kyron: Nu ofera svn.
@xtzy: iti tii toate siturile pe un singur host (inclusiv siturile clientilor, prietenilor...) |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|
|