Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Motor de cautare intern
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Motor de cautare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bogdanhu

Data înscrierii: 30/Mar/2007
Locație: Craiova

Trimis: Vin Mar 30, 2007 8:25 pm    Titlul subiectului: Motor de cautare intern  

Asa cum spune si subiectul e destul de clar . Dar as vrea sa citesc un tutorial care sa ma ghideze catre o optimizare a motorului de cautare .
In principiu , vreau sa caute in baza de date si apar multe conditii pe care as vrea totusi sa le inglobez intr`o singura sectiune .

Din aceasta cauza , daca aveti un tutorial referitor la un motor de cautare intern ( php ) as fi recunoscator .
Sus  
bogdanhu

Trimis: Vin Mar 30, 2007 8:30 pm    Titlul subiectului: Mentiune  

Mentionez ca am cautat destul pe internet , nivelul meu ca programator este intermediar . As prefera un tutorial care imi explica problemele de baza astfel incat sa imi conturez eu motorul de cautare[/b]
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Vin Mar 30, 2007 11:45 pm    Titlul subiectului:  

Daca datele in care cauti se afla intr-o baza de date mysql, atunci merita sa te informezi despre MYSQL FULLTEXT SEARCH.
Sus  
bogdanhu

Trimis: Joi Apr 05, 2007 12:41 am    Titlul subiectului: Good hint  

Am cautat pe google despre MYSQL FULLTEXT SEARCH si am gasit multe chestii interesante . Mersi pt tip
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Motor de cautare
Pagina 1 din 1