Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Pozitie google dupa un anumit cuvant cheie
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
gcazaciuc

Data înscrierii: 12/Mar/2006

Trimis: Mar Iun 05, 2007 10:46 pm    Titlul subiectului: Pozitie google dupa un anumit cuvant cheie  

Salut!
Am si eu o mica dilema: am un site in indexul google de vreo 5-6 saptamani, optimizat mai mult sau mai putin pe 2 cuvinte cheie. pentru un cuvant cheie imi apare pe prima pagina google iar pentru al doilea deloc(nicaieri in primii 100). al doilea cuvant apare mai des in sursa paginii, apare si in titlu, in description, in anchor text etc.
Vreo idee de ce nu apare dupa al doilea cuvant( nr de rez e aproximativ acelasi pentru ambele cuvinte) ?
Sus  
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Mie Iun 06, 2007 6:19 pm    Titlul subiectului:  

uitate in cache la G,, vezi daca pagina contine si al 2-lea cuvant cheie..

daca da.. poate ai o densitate prea mare pt. el in pagina si nu apare in rezultate. (poate fi considerat si keyword spam)
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Google
Pagina 1 din 1