Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

php page generation time
Vezi mesajul original

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
gabysolomon

Data înscrierii: 09/Apr/2006
Locație: Bacau

Trimis: Vin Iun 15, 2007 11:40 am    Titlul subiectului: php page generation time  

am o mica dilema :
timpul de generare php este influentat de conexiunea clientului la internet ?

De la ce a plecat aceasta dilema. Am un site pe care am pus un php generation time ( simplu microtime la inceput si la sfarsit ) dar la mine imi arata un timp de 0.5-0.6s si la un prieten ii arata un timp de 2.5-3 sec.
Asta se intampla constant si am verificat in acelasi timp deci nu are legatura incarcarea serverului. La mine nu a trecut niciodata de 0.8-0.9 secunde si la el nu a scazut niciodata sub2.5 secunde.

Ceva ideii ?

Mersi
Sus  
snowman

Data înscrierii: 02/Dec/2006
Locație: Hunedoara

Trimis: Vin Iun 15, 2007 12:00 pm    Titlul subiectului:  

pai gandestete ca ai avea un movie pe site.cine il iau mai repede aia cu 16kb/s sau aia cu 160kb/s? 8O
Sus  
johnutz

Data înscrierii: 20/Iul/2004
Locație: Între scaun și tastatură

Trimis: Sâm Iun 23, 2007 9:18 am    Titlul subiectului:  

Interesant...
Ar insemna ca apache incetineste executia scriptului daca are de trimis mult continut. Ca o paranteza: http://www.php.net/manual/en/function.session-write-close.php a scris: Session data is usually stored after your script terminated without the need to call session_write_close(), but as session data is locked to prevent concurrent writes only one script may operate on a session at any time. When using framesets together with sessions you will experience the frames loading one by one due to this locking. You can reduce the time needed to load all the frames by ending the session as soon as all changes to session variables are done.

Ia pune un ob_start() la inceput si ob_end_flush() la sfarsit, astfel incat cele 2 microtime sa fie in interior. Sau activeaza output_buffering.
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Servere Web
Pagina 1 din 1