| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ucenicul
Data înscrierii: 25/Mai/2007
|
| Trimis: Vin Mai 25, 2007 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu inteleg chestia care imi apare cu postatul ca membru nou |
|
| Sus |
|
ucenicul
|
| Trimis: Vin Mai 25, 2007 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| acum poate imi da voie sa postez, te rog sa stergi posturile de mai sus. multumesc de intelegere. |
|
| Sus |
|
ucenicul
|
| Trimis: Vin Mai 25, 2007 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
tot nu ma lasa sa pun cererea mea. ce trebuie sa fac?
In order to try to prevent spammers, we do not allow our users to post URLs or enter personal data into their profile until they have posted at least 5 legitimate posts and have been with us for more than 5 days. We appreciate your understanding in this matter in order to help us eliminate spam from this forum. If you have somehow gotten this message even though you meet both of the criteria, please let us know ASAP.
Thanks! |
|
| Sus |
|
kyron
Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Mai 25, 2007 12:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate ar trebui pus mesaju ala si in romana sa inteleaga toti.
trebuie sa ai o vechime de 5 zile si sa ai 5 posturi minim ca sa poti posta url-uri. Nu inteleg de ce nu pui adresa aia pe care o vrei fara www in fata. Trebuie sa fie musai link ? |
|
| Sus |
|
ucenicul
|
| Trimis: Vin Mai 25, 2007 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am renuntat si la adresa si tot nu mergea, un singur lucru nu am facut, nu am inchis browserul si sa deschid altul, poate a ramas in el ceva. |
|
| Sus |
|
kyron
Data înscrierii: 16/Sep/2004
Locație: Bucuresti
|
| Trimis: Vin Mai 25, 2007 12:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
offf... scrie domnule asa:
g oo g le . ro
google{dot}ro
google p_u_n_c_t ro
sunt un milion de variante |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Vin Mai 25, 2007 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
ideea de a nu posta link e cat se poate oke... de altfel... poti aplica varianta lui kyron dar......... cred ca ar fi bine sa respecti regula...
se face abatere de la regula doar atunci cand link-ul postat nu e propriu sau e prea-necesar [se ofera/cere un loc de munca, etc], altfel, nu esti altceva decat un alt user care intra aici pentru promovare
read this http://www.phpromania.net/forum/viewtopic.php?t=11859 |
|
| Sus |
|
ucenicul
|
| Trimis: Vin Mai 25, 2007 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta e un test sa aflu care e buba cu forumul vostru de nu accepta mesaje normale, decente si tot ce vreti.
Am gasit buba: nu se poate folosi cuvantul u r l , ceea ce mi se pare anormal. Mesajul de mai jos cred ca dovedeste asta.
Un mic motor de cautare cu spider (crawler)
Doresc un motor de cautare personal. Am o baza in care am x u r l-uri. Un script trebuie sa citeasca u r l -ul din baza, sa viziteze respectivul site si sa indexeze title, description, keywords si content pe care sa le scrie in baza. Daca e posibil sa indexeze si linkuri catre fisiere audio, video sau imagini cu atat mai bine. Daca e posibil sa intre si in adancimea site-ului si sa indexeze si respectivele pagini, cu atat mai bine. Noi facilitati adaugate de programator constituie un avantaj.
Se poate executa in orice program, numai rezultatul sa fie bun. Chiar am vazut ca si cei de la ... au un spider ca cel care doresc eu. Am incercat mai demult unul in php, dar indexa eronat informatiile, cred ca nu prea se pricepea cine a facut testul. |
|
| Sus |
|
vectorialpx
Data înscrierii: 01/Mar/2005
Locație: țopăi pe tasta DELETE
|
| Trimis: Vin Mai 25, 2007 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti sa folosesti un sinonim pt url [cum ar fi link sau altceva...]
in fine... nu trebuie sa zici ce vrei sa postezi... ideea e sa nu se abata de la reguli, atat...
fa un thread la oferta-cerere si da-i paste mesajul de aici...
nu vreau sa fiu 'sperietoarea forumului' [desi unii asa ma considera] dar cred ca niste reguli sunt bine-venite pentru ca daca n-ar fi reguli nu am putea trai 'decent'... si, linistiti
so... atata timp cat mesajul tau nu incalca regulile il poti posta, cu conditia sa fie in sectiunea potrivita [mai mutam si noi thread-uri, din cand in cand... dar sa nu devina un obicei] :)
bafta! |
|
| Sus |
|
PHPRomania Bot
Bot Member
Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google |
| Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm Titlul subiectului: Ad |
|
|
|