Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc
Comunitatea PHP Romania

Increderea in hosting..
Vezi mesajul original
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mascka

Data înscrierii: 01/Oct/2005
Locație: Braila

Trimis: Vin Aug 25, 2006 9:40 pm    Titlul subiectului: Increderea in hosting..  

Am citit un topic mai devreme unde un tip a pierdut munca de 2 zile pe xhost sau cum draq le zice.. nu e vine lui ca aia sunt de 2 lei ... dar totusi.. pe ce considerente alegeti un hosting.. bine.. in afara de $$ asta o stim cu toti..
cat de mult conteaza imaginea unui hosting??
http://www.domenii-web.com/
nu puteam sa nu ma abtin de la a carcoti acest site.. cel mai urat hosting vazut de mine vre-o data
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Vin Aug 25, 2006 9:44 pm    Titlul subiectului:  

aleg hosting dupa rating-urile care le-a primit , dupa numarul de clienti si dupa calitatea suportului tehnic (adica dau un mail ca nesimtitu si ii intreb ca si cum as fi un tip paralel cu IT-ul ce e cu ofertele lor and bla bla) ...
Sus  
Dodo

Data înscrierii: 22/Aug/2006
Locație: Constanta

Trimis: Vin Aug 25, 2006 10:09 pm    Titlul subiectului:  

Mascka: situl lor arata saracie si preturile nesimtire... nu vreau sa stiu nimic de uptime si alte prostii. Cat despre tipul cu xhost... probabil ca nu stiai ca xhost e freehost daca te mira ca a pierdut omu munca pe 2 zile :D
Pirahna: =)) si eu fac faza cu e-mailu ca sa vad cam cat de dispusi sunt la jecmanit.
Sus  
Birkoff

Data înscrierii: 18/Mar/2004
Locație: Bucuresti

Trimis: Vin Aug 25, 2006 10:17 pm    Titlul subiectului:  

Aleg in functie de urmatoarele criterii:

1. In functie de recomandarile cunostintelor aleg un host anume.
2. apoi verific daca suportul tehnic e impecabil la acel host, punand diferite intrebari tehnice (preferabil prin telefon)
3. daca e ok, si pretul e ok verific ce ofera pentru acel pret (cpanel, phpmyadmin, backup automat, spatiu total (mail-host-mysql) alte optiuni (acces ftp separat pentru fiecare subdomeniu, cate baze de date, etc)
4. verific in termenii contractului daca imi convine ce scrie pe acolo, si cine suporta daunele in caz ca pica serverul sau se pierd datele (PS stiati ca la RDS va da net gratis daca se intrerupe legatura mai mult de 2 ore? Cititi contractul :D )
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Sâm Aug 26, 2006 11:34 am    Titlul subiectului:  

Depinde la ce ai nevoie.
Daca e pt corporate shit, chestii serioase, etc, cumperi domeniu si host.
Daca e pentru a arata cuiva niste scripturi la care lucrezi (sa zicem ca lucrezi in echipa) sau pentru a arata clientului ce ai mai lucrat la site (in cazul in care esti freelancer) sau pentru un mic portofoliu, e de ajuns un host free de 100-200 mb. mai cade el cand cade, asta e! se intampla si la alea platite.
dar indiferent cum ai hosting, ca e moca, ca e platit de parinti, ca e pe serveru' firmei sau a cumnatului, back-up-ul e strict necesar.
Sus  
Dodo

Trimis: Sâm Aug 26, 2006 12:22 pm    Titlul subiectului:  

Eu am un hosting platit de la mxhost pe care il folosesc doar cand vreau sa testez ceva sau sa arat cuiva... incerc sa ma feresc de freehost-uri.12 euro pe an +TVA chiar nu e mult pentru asa ceva.
Sus  
boo

Data înscrierii: 24/Mar/2004
Locație: Ploiesti

Trimis: Sâm Aug 26, 2006 7:36 pm    Titlul subiectului:  

Apropo de http://www.mxhost.ro cati dintre voi il folosesc? Sunteti multumiti de el? Observ ca practica niste preturi mult prea mici fata de concurenta si nu stiu ce sa fac.
Multumesc
Sus  
Dodo

Trimis: Sâm Aug 26, 2006 7:47 pm    Titlul subiectului:  

Despre mxhost iti pot spune doar cuvinte de lauda... sunt clientul lor de aproape 2 ani si nu m-au dezamagit deloc. Preturile sunt bune si uptime-ul la fel (uptime-ul sitului meu calculat cu siteuptime de anul trecut din septembrie este 99.751%). Sfatul meu este sa apelezi cu incredere la serviciile lor.
Sus  
xtzy

Data înscrierii: 26/Iul/2005
Locație: localhost

Trimis: Sâm Aug 26, 2006 8:34 pm    Titlul subiectului:  

Si eu am host de la mxhost si sunt ok.
Am avut intr-o vreme probleme cu transferul prin ftp, dar si-a revenit.
Si nu mi se pare ca practica preturi mult mai mici decat altii; am gasit si mai ieftin :)
Sus  
Dodo

Trimis: Sâm Aug 26, 2006 8:39 pm    Titlul subiectului:  

Nu e tocmai cel mai ieftin host insa e excelent in raportul calitate/pret.
xtzy daca ai gasit mai ieftin si e si bun da si tu un link ceva :)
Sus  
UnD3aD

Data înscrierii: 10/Apr/2006
Locație: Cta

Trimis: Sâm Aug 26, 2006 9:11 pm    Titlul subiectului:  

mxhost au php5?
Sus  
Dodo

Trimis: Sâm Aug 26, 2006 9:27 pm    Titlul subiectului:  

Nu
Sus  
Pirahna

Data înscrierii: 22/Aug/2004
Locație: la birou

Trimis: Dum Aug 27, 2006 7:33 am    Titlul subiectului:  

UnD3aD a scris: mxhost au php5?
Dodo a scris: Nu

dumnealor nu au invatat sa instaleze asa ceva nu ?
Sus  
kleampa

Data înscrierii: 10/Iul/2005
Locație: Bucuresti

Trimis: Dum Aug 27, 2006 10:11 am    Titlul subiectului:  

probabil e ca extensie, am am intalnit asta in cateva locuri pe baza ca php 4.x.x e cea mai stabila versiune
Sus  
UnD3aD

Data înscrierii: 10/Apr/2006
Locație: Cta

Trimis: Dum Aug 27, 2006 2:32 pm    Titlul subiectului:  

cred ca d-asta e si asa ieftin...
mai stie cineva hosturi ieftine si bune si cu php5?
Sus  
PHPRomania Bot
Bot Member

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locaţie: Server Google
Trimis: Mie Dec 26, 2007 7:01 pm   Titlul subiectului: Ad  

Sus  

Pagina de start a forumului Forum PHP Romania - Discutii despre PHP, MySQL, Javascript, AJAX, etc -> Gazduire Web si Domenii Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3